AKP’li vekil, kolundaki 562 bin liralık saatin görüldüğünü fark edince paylaşımını sildi!

AKP’li vekil, kolundaki 562 bin liralık saatin görüldüğünü fark edince paylaşımını sildi!
19 Nisan 2024 07:53

Bayram tatilinde Monako’da ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve kolunda 585 bin liralık Rolex saat olan AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın ardından AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun da yarım milyonluk Rolex saati ortaya çıktı.

 

 

Yenişehirlioğlu, TBMM’de misafir ettiği hemşehrileri ile selfie çekip sosyal medyadan paylaşırken, Rolex saati görüntülendi. Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre takipçileri ‘Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok’’ yorumları yaptı. Yenişehirlioğlu da tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

 

01selfiejpg-bopDMeAYbk2RmxOU4F6eiA

 

 

AKP’li Yenişehirlioğlu’nun taktığı Rolex saatin iki modeli bulunuyor. Saat, “Rolex Submariner Date’’ ve “Rolex GMT-Master’’ adıyla üretiliyor. Bu saatlerin fiyatı 16 bin 200 (562 bin lira) ile 16 bin 800 Euro arasında değişiyor. AKP’li vekilin saatiyle ilgili paylaştığı fotoğrafa şu tepki mesajları geldi:

 

 

“Kolunda milyonluk saat; dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok. Giydiğin takım bile 50-60 binden aşağı değil, biz de Reisçiyiz, ama biz bu grupta değiliz.”

 

“Biz de Rolex saat takıp, ıstakoz yiyebilsek haklısınız.”

 

“22 yıllık bir AK partili, son seçim Ak partiye oy vermeyen biri olarak ben artık sizin gibi düşünmüyorum. Şu resme baktığımda bile içimi bir keder kaplıyor. Bir yanda geçim derdine düşmüş yoksul bir millet öte yandan lüks içinde zevki sefa yapan yöneticiler.”

 

“Saadet zinciri.”

 

“Siz böyle yaptıkça millet nasıl öfkeleniyor biliyor musunuz? Aynen böyle devam.”
“Milletin kendisi 10 bin alıyor, haberiniz olsun.”