AKP’li Metin Külünk, 1.5 yıl sonra konuştu: 10 bin dolar alan siyasetçi ben değilim!

AKP’li Metin Külünk, 1.5 yıl sonra konuştu: 10 bin dolar alan siyasetçi ben değilim!
6 Aralık 2022 09:08

AKP’li Metin Külünk’ün organize suç örgütü liderliğinden yargılanan Sedat Peker’den ’10 bin dolar’ aldığı iddia ediliyordu. Bu iddialar hakkında bugüne kadar konuşmayan Külünk, 1.5 yıllık sessizliğini bozdu. 

 

Fotoğraf: Youtube

 

 

Organize suç örgütü liderliğinden yargılanan Sedat Peker’den 10 bin dolar aldığı ileri sürülen AKP’li Metin Külünk, Oğuzhan Uğur’un Youtube kanalı Babala TV’de programa katıldı. Burada hakkındaki iddiaları reddeden Külünk, “1.5 yıllık sessizliğimi burada bozuyorum” dedi. Sedat Peker’den 10 bin dolar almadığını söyleyen Külünk, “Milli bağımsızlıkçı çizgide siyaset yaptığı için kirli bir operasyonun hedefi olduğunu” ileri sürdü.

 

 

Seyirciden ’10 bin dolar’ sorusu

 
Metin Külünk, bir seyircinin sorduğu, “Sedat Peker’den 10 bin dolar alan siyasetçi siz misiniz?” sorusuna elindeki kağıttan okuyarak özetle şu yanıtı verdi:

 

 

İddiayı reddetti

 
10 bin dolar alan siyasetçi ben değilim. Siyasal yaşamda 50’nci yılım. Bizim bir mücadele ahlakımız var. İyilik engel tanımaz temelinde bir paradigmamız var. Çünkü biz aklımızın ve ruhumuzun, yüreğimizin huzur bulduğu yerdeyiz. 81 ili dolaşabilirim, her yerde selam verecek, kapısını bize açacak, çayını içecek bir dostumuz mutlaka vardır. Bunun sebebi siyasete yüklediğimiz misyon, siyasete bakış açımızdır. Çünkü bu uğurda biz yürürken ancak tarih bir şey daha öğretiyor.

 

 

‘Kirli operasyon’

 
Barıştan, huzurdan ve bu çizgide, milli bağımsızlıkçı çizgide olduğunuz zaman her türlü kirli operasyonun tereddütsüz hedefisiniz. Aynı şey yarın sizin içinde geçerli olabilir. Oğuzhan’a youtuber dediler, Oğuzhan youtuber mı? (Salondan gelen ‘Evet’ yanıtı üzerine) Hayır değil, Oğuzhan youtuberlığa sığmayacak kadar engin bir iş yapıyor. 1.5 yıldır sustuğum bir konuda burada ilk kez konuşuyorum, Oğuzhan’a teşekkür ediyorum.