Adana'da 14 Şubat'ta tesettürlü sevgiliye pankartlı evlenme teklifi

Adana'da 14 Şubat'ta tesettürlü sevgiliye pankartlı evlenme teklifi
15 Şubat 2013 01:02

Sevgililer günü 14 Şubat, küreselleşmenin de etkisiyle artık dünyanın bin bir ucunda kutlanılıyor.

 

 

 

Bu haberde de göreceğiniz üzere muhafazakar kesim bile günümüzde 14 Şubat Sevgililer Günü’nden geri kalmıyor.

 

 

 

Adana’da elektrik teknikeri 28 yaşındaki Behiç Çekiç, gönlünü kaptırdığı anasınıfı öğretmeni 25 yaşındaki Ayça Yalçın’a 14 Şubat Sevgililer Günü akşamında pankart açarak evlenme teklifi etti.

 

 

Adana’nın en işlek yerlerinden Çakmak Caddesi’nde sevgilisine sıra dışı evlenme teklifi yapmak isteyen Çekiç, ‘Benimle evlenir misin Ayçam?’ yazılı t-sirt giyerek, aynı yazıyla hazırlattığı pankartı arkadaşlarına açtırdı. Sevgilisini bu şekilde karşısında gören Ayça Yalçın, büyük şaşkınlık yaşadı.

 

 

Behiç Çekiç, sevgilisinin önünde diz çöküp, aldığı tek taş yüzüğü uzatarak, “Benimle evlenir misin?” dedi. Şaşkınlığı üzerinden atamayan genç kız, biraz durakladıktan sonra “Evet” yanıtı vererek, Behiç Çekiç’e sarıldı.

 

 

Bu arada arkadaşları ellerindeki konfetileri saçarak bir işyerinin hoparlöründen romantik müzik çaldırdı. Çevredeki vatandaşlar ise genç çifti alkışladı.

Evlenme teklifini 14 Şubat Sevgililer Günü’ne denk getirerek unutulmaz kılmak istediğini söyleyen Behiç Çekiç, “Bugün çok özel bir gün. Ayça’ya hayır diyemeyeceği bir teklif yapmak istedim. Uzun zamandır bu teklif için plan kuruyordum. Teklifime olumlu karşılık verdi, şu an çok mutluyum” dedi.

 

 

Çevrede toplanan vatandaşlar, telefonla çiftin görüntülerini çekerken, bir süre sohbet eden çift, elele yürüyerek uzaklaştı.