CHP İl Başkanları toplantısında yumruklu kavga!

CHP İl Başkanları toplantısında yumruklu kavga!
24 Eylül 2016 13:08

Bugün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Kahramanmaraş’ta toplanan CHP İl Başkanları, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun önünde birbirine girdi.

 

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

CHP Batman İl Başkanı Adnan Yaşar, sert şekilde tartıştığı CHP Siirt İl Başkanı Nevaf Bilek’e “Senin oy kullandığın sandıkta bile CHP’ye oy çıkmadı.  Hangi hakla konuşuyorsun ve eleştiri yapıyorsun?” dediği ifade edildi. Bunun üzerine tarafların yumruklaşarak kavga ettiği belirtildi.

 

batman-siirt

Güneydoğu illerinde CHP’nin ne duruma düştüğü bugün Kahramanmaraş’taki il başkanları toplantısında gözler önüne serildi. İl Başkanının oy kullandığı sandıktan bile CHP’ye oy çıkmıyorsa o il başkanının ve listesinden seçtiği kurultay delegelerinin CHP büyük kurultayında hangi amaçla oy kullandıkları ortadadır.

 

 

Bu düşüncedeki CHP delegasyonunun CHP’yi hangi istikamete taşımak istediği, Atatürk ilke ve devrimlerinden Y-CHP’nin neden uzaklaşmakta olduğunu bugünkü Siirt ve Batman il başkanlarının Kahramanmaraş’ta tartışmaları sonucu ortaya çıkan CHP’nin gerçek yüzünü siz değerli okuyucularımızla ve CHP’nin saf, temiz seçmenleriyle yorumsuz bir şekilde paylaşmak istedik.

 

Bu konuyu önümüzdeki günlerde analiz edip sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

 

Not: CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün Y-CHP’nin Güneydoğu örgütlenmesini görüyoruz.

 

tkn

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl