31 Mart’ta CHP’ye kaybettirmek için çalışanlara kapı kapalı!

31 Mart’ta CHP’ye kaybettirmek için çalışanlara kapı kapalı!
27 Nisan 2024 10:20

CHP kaynakları, iktidarın Anayasa değişikliği hazırlığına yönelik, “AKP ile yan yana gelmemiz mümkün değil” değerlendirmesini yaptı. İktidarın mevcut Anayasa’ya uymadığının altını çizen CHP kurmayları, “Bir değişiklik yapmak istiyorlarsa önce, ‘Ben yaptım oldu’ anlayışı ile değiştirdikleri Anayasa’ya uysunlar” değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Türkiye’nin demokratik bir Anayasa’ya ihtiyacı olduğunu belirten CHP kaynakları Osman Kavala, Can Atalay, Gezi Davası tutuklularının siyasi nedenlerle içeride tutulduğunu belirterek, “Tüm bunlar varken hiçbir şey yokmuş gibi AKP ile masaya oturamayız” ifadesini kullandı.

 

KOŞULSUZ GİRİŞ YOK

 

 

31 Mart seçimlerinin ardından CHP’ye geçmek isteyenlere yönelik detaylı bir inceleme yapılacağını ifade eden CHP kaynakları, “Başka bir partinin kadrolarına göz dikmeyeceğiz. Partimize gelmek isteyen herkese de kapıları koşulsuz şartsız açmayacağız” değerlendirmesinde bulundu.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde CHP’ye kaybettirmek için çalışan ancak seçimin ardından CHP’ye dönmek isteyenlere sıcak bakılmadığını kaydeden CHP kaynakları, “Özellikle bizim partiden başka partiye gitmiş kişilerin partiye geri dönmesine de sıcak bakmıyoruz” diye konuştu.