VARAN1: Ne yazdıysak o!  Kılıçdaroğlu, Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan’ın görevine son verdi!

VARAN1: Ne yazdıysak o! Kılıçdaroğlu, Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan’ın görevine son verdi!
24 Ağustos 2016 07:00

Halkın Habercisi, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hitaben yaptığımız “Ey Kılıçdaroğlu, MİT’e gerek yok CHP içindeki paralelcileri biz sana söylüyoruz ”   başlıklı haberimizin ardından, önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Doç Dr. Fatih Gürsul, üniversitedeki görevinden FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alındı.

 

 

 

Dün de yapılan MYK toplantısında CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun özel Kalem Müdürü Ömer Tuncay Ceylan’ın FETÖ’ye finansal destek sağlamaktan tutuklanan Erkan Karaarslan ile karmaşık ilişkileri ortaya çıkınca Kılıçdaroğlu tarafından görevine son verildi.

 

 

Halkın Habercisi bugüne kadar her zaman inandığı doğruları gündeme getirmiş, CHP yönetimi tarafından haksız eleştirilere maruz kalmasına rağmen iddialarımızda ısrar ederek gerçeklerin ortaya çıkmasına ışık tutmuştur.

 

 

Halkın Habercisi yönetimi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yılmadan yanlışların üzerine gitmeye devam edeceğiz.
Tuncay Ceyla’ın FETÖ davasından tutuklanarak cezaevine konulan Erkan Karaaslan ile yakın ilişki içinde olduğu basına yansımış aralarındaki ilişki kamuoyunda merak uyandırmıştı.

 

 

 

Hatırlanacağı üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Baş Danışmanlığını yapan Fatih Gürsul da geçtiğimiz günlerde FETÖ/PYD operasyonu kapsamında görevinden açığa alınmıştı. Gürsul’u da Kılıçdaroğlu’na Özel Kalem Müdürü Ömer Tuncer Ceylan tavsiye ettiği de iddialar arasında.

 

kemal-kilicdaroglu-fatih-gursul-haber-ici

Fatih Gürsul

 

 

 

Tuncay Ceylan Kimdir?
Almanya Friedrich Alexander Üniversitesi ile Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Alman Filolojisi bölümü mezunu olan Ceylan, akademisyenliğin yanı sıra Bağdat ve Köln’de İdari Ataşelik, çeşitli bakanlıklarda özel kalem müdürlüğü ile basın müşavirliği, medya grup koordinatörlüğü, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunda daire başkan yardımcılıkları görevlerinde bulundu.

 

tuncayyyy

Tuncay Ceylan

 

 

 

Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü döneminde de bir yıl “Özel Kalem Müdürü” olarak çalışan Ceylan koalisyon hükümetinde CHP’nin Adalet Bakanı olarak yaklaşık bir yıl görev yapan Adalet eski Bakanı Mehmet Moğultay’ın özel kalemi olarak görev yaptı. Ceylan Moğultay’ın bakanlıktan ayrılması üzerine başka bir kuruma geçti.

 

 

 

Kaynak:
http://m.gundemotuzbes.com/gundem-otuzbes-yazdi-foto-cu-erkan-in-kankisi-ozel-kalem-muduru-ceylan-of-oldu/10532/

http://yenisoluk.com/kilicdaroglu-ozel-kalem-mudurunu-gorevinden-aldi/