Su İzolasyon (Yalıtım) Ürünleri ve Sistemleri

Su İzolasyon (Yalıtım) Ürünleri ve Sistemleri
23 Nisan 2018 08:52

Binalara sızan sular taşıyıcı sistemlere zarar verir ve hasarlara yol açar.

 

 

Binanın taşıma kapasitesi düşer, dayanıklılığı azalır. Yağmur, kar, bina içindeki su tesisatında meydana gelen kaçaklar, bina altından geçen yer altı suları binalarda tehlikeli durumların meydana gelmesine neden olur. Suyun binalarda korozyona neden olmaması, binanın uzun yıllar sağlam ve dayanıklı kalması, ayrıca binada yaşam konforunun sağlanması için su izolasyon işlemi yapılması gerekir. Yeni modern binalarda su izolasyonu mutlaka yapılmaktadır. Su izolasyon için birçok farklı yöntem vardır. Polin Kimya olarak uzun arge çalışmaları sonucunda geliştirdiğimiz tek ya da çift kompenentli poliüretan esaslı ve tek kompenentli stpe esaslı membran ve izolasyon reçineleri su izolasyonunda kullanılan mükemmel ürünlerdir.

 

Firmamızın ürettiği su izolasyon ürünleri kolay uygulanabilmektedir. Astarsız yüksek yapışma özelliği vardır ve elastiktir. Yağmur suyu, asit yağmuru ve diğer dış şartlara dayanıklıdır. Nemli yüzeylere de astarsız uygulanabilir ve yüksek yapışma özelliği devam eder. Su izolasyonu uygulama alanları çatı teras kaplamaları, temel duvar izolasyonu, havuz kaplaması, su deposu izolasyonu, gizli derelerin kaplanması, seramik ya da kaplama altı gibi alanlardır. Temiz ve dekoratif bir görüntü istendiğinde de uygulama yapılabilir. Ayrıca tek kompenentli poliüretan prepolimer esaslı polinat 7005 ürünümüz bulunuyor. Bu ürün enjeksiyon makinesi ile sürekli su gelen çatlaklara püskürtülüyor, Ürün suyla reaksiyon veriyor ve şişerek suyun tamamen kesilmesini sağlıyor.

 

Su izolasyon sistemleri yapılan alanlarda yapı malzemeleri sudan tam olarak korunur, nem ve küf oluşmaz, su kaçakları yaşanmaz. Yaşam alanlarında izolasyon yapılması gereken yerler banyo ve benzeri ıslak yerler, perde duvarlar, temel, teras ve zemindir. Etkili bir izolasyon için kaliteli su yalıtım ürünleri kullanılmalı ve işinin uzmanı kişiler uygulamayı yapmalıdır. Polin Kimya su yalıtım ürünlerinin kalitesi ve üstün özellikleri tartışılmazdır. ISO ve TSE belgeli ürünlerimiz yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da tercih ediliyor. Çok sayıda ülkeye ihracat yapıyoruz. Su yalıtım ürünleri hakkında ve uygulama yöntemleriyle ilgili firmamızı arayarak bilgi alabilirsiniz. Ayrıca web sitemizden de bu bilgilere ulaşabilirsiniz.