Ronkay Butik’te Yeni Sezon İndirimleri

Ronkay Butik’te Yeni Sezon İndirimleri
15 Ekim 2020 11:10

Son dönemin en çarpıcı modellerini bulabileceğiniz Ronkay Butik, renkli bir indirimle sizleri karşılıyor. Kurucusu Zahir Ronkay Arslan olan butiğin, yaz sezonu ve kış sezonu kreasyonunda çarpıcı ürün indirimlerine yer verildi. Tişört, tayt, pantolon ve çanta modelleri için özel seçenekler sunulurken göz alıcı son model ürünlerde de efsane indirimler bulunuyor.

 

Ronkay Butik Efsane Sonbahar İndirimi

Ronkay ailesi bu yılın en çarpıcı ve güzel ürünlerine Sonbahar indirimi getirerek kendi alanında fark yaratmaya devam ediyor. Özel moda tasarım ürünlerin göz doldurucu parıltısıyla müşterilerinin dikkatini çeken indirimler sunuluyor. Şort, pantolon, Büstiyer, örgüler, çanta ve tayt modelleri üzerinden butik alanında efsane sezon indirimini kaçırmamak için Ronkay Arslan’ın instagram hesabını da takip edebilirsiniz.

Bu yılın en cazip fiyatlarıyla en efsane modellerini bir araya getiren özel renk kreasyonuna da yer verildi. Size özel seçenekler sunan butik, indirim ve renk cümbüşüyle göz kamaştırıyor. Hem şık hem de moda ürünleri tek alanda sunarak, indirimli bir şekilde almanızı sağlıyor.

Ronkay Arslan’dan Özel Kreasyon İndirimler

İndirimli ürünleri anında satın almanızı sağlayacak olan online alışveriş alanından sosyal medyaya kadar dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Zahir Arslan yeni döneme bomba gibi geldi. Takımlar, çanta modeller, pantolon ve tişört seçenekleriyle herkesin sevebileceği ürünlere yer veriliyor.

Şık kış ve sonbahar ürünlerindeki indirimler şok edecek kadar uygun fiyata denk geliyor. Büstiyer, örgüler, çanta, takım ve tişört modelleriyle efsane ürünleri anında almanız sağlanıyor. Modern dokusu ve kendine has çizgisiyle kendinden söz ettiren butik ürünleri yaz, kış ve bahar aylarına özel kreasyon seçenekleriyle değerlendirebilirsiniz.

Son Sezonda Efsane Ürünler

Son sezonun efsane ürünlerini sunmakta olan butik, renkli modern dokusuyla takımları etkili bir şekilde tasarlamış. Özel ve şık tasarımlarla günlük kullanım, iş hayatı ve özel davetler için ince detaylarla donatılmış. Ronkay.com.tr adresi üzerinden alabileceğiniz çarpıcı ürünleri sezon indirimleriyle ve sonbahara uygun seçeneklerle değerlendirebilirsiniz. Şık ve modern dokusuyla kendi çizgisini sunmaktan asla çekinmeyen yenilikçi bir yapıya sahip.