Ottoman Body, kullanıcı yorumları, kullanımı

Ottoman Body, kullanıcı yorumları, kullanımı
20 Nisan 2017 13:36

Cildimiz için gereken bakım, yaklaşık 2 ila 3 saat arasında sürer.

 

 

 

 

 

 

Bakım yapmada, zaman olduğu kadar sıra da önemlidir. İlk aşamalarda, tonik ve süt ile cilt temizlenir. Ardından peeling masaj yardımı ile uygulanır. Serum ve ampul uygulanır. Daha sonra maske yapılarak yüz temizlenir. En son ise cildinizin özelliğine göre yüksek frekanslı kremler uygulanır. Bu uygulamalar ile cildin sadece üst tabakaları temizlenir, alt tabakaları daha uzun süreli dengeli beslenme ve su ile temizlemeliyiz. Tıkanmış gözenekler açılır ve kan dolaşımı artar. Ciltte bulunan ölü hücreleri ve siyah noktaları arındırır. Sağlığınıza ve size uygun nem depo edici ve hücresel açıdan yenileyici işlemler ile taptaze sağlıklı bir cilt ortaya çıkar.

 
Kimyasallar ve Cildiniz

 

 

Bu işlemlerin kimyasal yollarla yapılan yöntemleri de bulunuyor. Fakat cilt bakımının yaşa ve cilde göre doğru cilt ürünlerinin kullanılması daha sağlıklı, uygun olur. Bu yüzden akneler, sivilceler, lekeler karşısında doğal ve bitkisel özütlü temizleyiciler, tonikler veya kremler kullanarak daha olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bu bitkisel özütlerden oluşan ottoman body vücudun her bölgesine uygulanabilen bir cilt maskesidir. Yani vücudun her bölgesinde bulunan problemleri ortadan kaldırır. Yüzdeki sivilce, akneleri, lekeleri, kilo kontrolünden sonra oluşan çatlakları, yaraları yok edebilen formülle hazırlanmıştır.

 
Ottoman Body ile Cildinizin Uyanışı

 

 

Haftada üç kez problemli bölgeye uygulayın. Yedirdikten sonra kurumasını bekleyin ve sonra ılık su ile yıkayın. Kahve kokulu olan bu ürün vücudunuza mükemmel bir koku da verecektir. Kusurları olmayan, tertemiz bir cildimiz olmasını istiyoruz. Bazı ürünler, yanlış, eksik seçim oluyor ve cildimizi yoruyor. Daha doğal, kimyasaldan uzak ürünler kullanmak gereklidir. Ottoman Body, bu özelliği ile diğerlerinden ayrılır niteliktedir. Ürün ile ilgili yorumlar resmi sitede yer alan ottoman body kullanıcı yorumları bölümünde yer almaktadır.

 

 
Ottoman Body’nin Yan Etkileri Var mıdır?

 

 

Tamamen doğal bitkilerin özütünden elde edilmiştir, bu nedenle cildinize herhangi bir yan etkisi asla bulunmaz. Diğer ürünlerde cilt tipinize göre ürün seçerken zorlanıyoruz. Yağlı cilt, normal cilt veya hassas cilt, esmer tenlere veya beyaz tenlere göre olanlar diye birçok seçenekleri vardır. Bu cilt maskesinde, öyle bir seçime gerek yoktur, tüm cilt tipleri için uygun olan bir üründür. Eğer kullanım sırasında alerjik reaksiyon görülürse bırakılabilir. Hamile kadınların kullanımında herhangi bir sıkıntı bulunmaktadır.

 

 

Ottoman Body’yi Nasıl Temin Edebilirim?

 

 

Yurt içinden veya Avrupa’dan dahi sipariş edebilirsiniz. Siparişlerinizi online internet sitesinden, Ankara, İstanbul, Samsun, İzmir, Bursa, Çanakkale, Bitlis gibi tüm illerimizde köy ve merkezlerde bulabilirsiniz. Ottoman body kullanımı yüze sürülerek yarım saat bekletilip daha sonra temizleme ile yapılmaktadır. Avrupa’dan, Danimarka, İrlanda, Almanya, Fransa, Norveç gibi ülkelerden sipariş verebilirsiniz. Ödemelerinizi Western Union, kapıda nakit, kapıda kredi kartı, havale ya da eft ile yapabilirsiniz. Ürünler, faturalı ve bandrollüdür. Kullanım adeti 3 kutu olarak önerilmiştir, sorunlarınıza bağlı olarak kullanacağınız kutu adeti değişebilir.