Küp Bloknot Baskısı Yapan Firmalar

Küp Bloknot Baskısı Yapan Firmalar
15 Ekim 2019 19:51

Markanız için özel bloknotlar hazırlatmak istiyorsanız eğer, bunu sağlayan baskı firmaları sayesinde istediğiniz bu ürünleri yaptırabilirsiniz. Bunları hem kendiniz kullanmak için ve hemde müşterilerinize de dağıtarak, kullanmalarını sağlayabilirsiniz. İlaç firmalarının ve inşaat firmalarının özellikle bu tür ürünlere ihtiyaçları olduklarını söyleyebiliriz. Özellikle bunları promosyon amaçlı olarak da dağıtılması gerektiği için, firmanızın tanınmasını sağlamak adına bunları yaptırabilirsiniz. Bunun yanı sıra, bu küp bloknot üzerine kendi logonuzu, adresini, sloganınızı da yazdıracağınızı düşünürsek eğer, geri dönüşlerinin de olması kaçınılmaz olacaktır. Temelde bu türlü baskı ürünlerinin öncelikli hedefi tanıtım yapmaktır.

 

Küp Bloknot Fiyatları Ne Kadar ? 

 

Bugün bir çok işletme için de tercihler arasında yer alan küp bloknot için, her anlamda en iyi hizmetleri veren İstanbul Baskı sayesinde istediğiniz bloknotlara sahip olabiliyorsunuz. Öyle ki küp bloknot baskı fiyatları da uygun olmasından dolayı, istediğiniz miktarlarda baskılar yaptırmış olacaksınız. 250 ve 500 yapraklı olarak iki farklı türde baskı kağıt çeşidi bulunuyor. 8×8 boyutlarında olan bu bloknotlar, bir çok işletmede de kullanılıyor ve hatta günümüzde çok daha fazla işletme ihtiyaçlarına uygun olarak bu not kağıtlarından bastırıyorlar.

11

 

Küp Bloknot Basımı

 

İstanbul’da hizmet veren baskı firmasının, sadece İstanbul içerisine değil, Türkiye’nin her yerine gönderim yaptığını da söyleyelim. Artık internet ile siparişlerimizi daha kolay verebiliyor ve hazırlıklarını da yaparak, buna göre teslimini alıyoruz. Promosyon amaçlı olarak da dağıtılan küp bloknot ürünleri, belirli kağıt sayısına göre hazırlanmakta olup, adet sayısı ise sizin isteğinize göre değişecektir. Buna göre bastıracağınız adet sayısı ile promosyon amaçlı olarak da dağıtabilir ve bir çok işyerinde isminizin gözlemlenmesini de sağlayabilirsiniz. Öncelikle www.istanbulbaski.net adresine girerek bir çok detayı inceleyebilir ve küp bloknot baskı fiyatları hakkında da detaylı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

 

22

 

Markanıza Özel Bloknot Hazırlatın

 

Firmanın hızlı, uygun fiyatlı, kaliteli, grafik olarak da ihtiyaçlarınızı karşılayarak, sunmuş olduğu çözümler ile birlikte, işinizi net olarak karşılamış oluyorsunuz. Kurumsal olarak alacağınız hizmetlere karşın, artık daha kolay bir şekilde bir çok farklı baskı işlerinizi de profesyonel hizmetler sunan bir firma ile halledebilirsiniz. Sadece küp bloknot için değil, farklı bir çok baskılı ürün ihtiyaçlarınızı da karşılayabilirsiniz. Dolayısı ile gerek promosyon amaçlı ve gerekse de kendi kullanımlarınıza göre artık sizlerde katalog, dergi, kitap, broşür gibi çeşitli baskıları firma ile yaptırabilirsiniz. Özellikle küp bloknot baskı fiyatları uygunluğu sayesinde çok sayıda baskılarda yaptırabilirsiniz.

33

 

Kurumsal Çözümler İstanbul Baskı’da

 

Baskılı promosyon ürünleri yaptırmak veya ihtiyaçlarınıza göre küp bloknot hazırlatmak, internet üzerinden de kolaylıkla hallediliyor. Baskı öncesi gerekli hazırlıklar yapılarak size sunuluyor ve onay verilmesi ile birlikte baskıya geçiliyor. Tüm bu süreçler hakkında ve özellikle baskılı ürünler hakkında bilgi almak için https://istanbulbaski.net/ internet sitesini ziyaret edebilir ve sonrasında siparişinizi ve vererek, kolay bir şekilde istediğiniz ürünlere sahip olabilirsiniz.