Kadın Bot

Kadın Bot
27 Temmuz 2020 12:52

Yaz aylarının daha aktif yaşandığı günümüzde kış yeteri kadar yüzünü göstermeyince kadın çizme modellerinden ziyade kadın botları daha aktif olarak kullanılmakta. Yağmurun aktif yaşandığı günümüzde kışların biraz daha az yaşanması ile değişik renk ve modellerde kadın bot modelleri vitrinlerde aktif olarak göze çarpmaktadır.

Yağmur botları, kar botları ve bazen de yaz aylarında kullandığımız güderi botlar bu sene geçen senelerden daha fazla mağazalarda bulunmaktadır. İçi kürklü botlar kış aylarında tercih edilirken, dışı deri olmayan yağmur botları içi koruyuculu ya da koruyucusuz vitrinlerinde yerini almıştır. Kadın botları, çizmelere göre pantolon ile daha rahat kullanıma sahiptir. Hem pantolon hem etek ile kullanıma daha yatkın olan botlar bu sebeple kadınlar arasında daha fazla aranmaktadır.

Kadın Bot Çeşitleri

Kadınların erkeklere göre ayakkabı ve çantaya çok önem verdiğini biliyoruz. Bu sebeple mini ve maksi modellerle, değişik renk ve en çarpıcı modellerin çalışıldığı markamızın kadın bot çeşitleri markamızın satış güvencesi ile internet sayfamızda sizlerle

https://www.bambistore.com.tr/bot-32