Havlu Modelleri

Havlu Modelleri
23 Ağustos 2020 21:53

Havlu her evin en temel ev tekstili ürün ihtiyaçlarından birisidir. Gün boyunca çok sık kullanılan havlular, ciltte doğrudan temas halindedir. Bu kullanım şekliyle havlu modelleri hijyenik ve kaliteli olmalıdır. Havlular cildi tahriş etmeyecek, bakteri oluşumuna neden olmayacak yumuşak ve antibakteriyel dokuda üretilir. Yumuşacık dokusuyla cilde ve yüze sürüldüğünde huzur ve rahatlık verici bir hissiyat yaratır. Banyolarda sıkça kullanılan havlularda zengin renk çeşitliliği de bulunuyor. Kullanım alanı dekorasyonuna ve kişisel tercihlere göre en uygun desen ve renklere sahip havluları, zengin model çeşitliliği içerisinden özgürce seçebilirsiniz.

Siz de tüm havlu modelleri için https://www.madamecoco.com/havlu/ adresini ziyaret edebilir ve ürünleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Yenilikçi Havlu Modelleri

Ev tekstilinin temel parçalarından olan havlular özgün tasarım ve çizgileri ile banyolara rahatlığı, şıklıkla bir arada getiriyor. Pamuksu dokularıyla her zaman yumuşacık bir his uyandırıyor. Farklı boyutlarda tasarlanmış kroşeli, bordürlü ve düz havlu modelleri içerisinde kullanım ihtiyaçlarına göre kolayca seçim yapılabiliyor. Doğal iplikten üretilmiş ve farklı ebatlara sahip sayısız havlu çeşidi kategoride yer alıyor. El, yüz ve vücut olacak şekilde havlular farklı boyutlarda tasarlanmaktadır. Farklı büyüklüklerdeki havlularla her kullanım alanında en iyi sonuçlar elde edilebiliyor. Şık tasarımlarıyla banyo ve mutfak dekorasyonuna değer katan en özel ve en yenilikçi havlular kategoride yer alıyor. Kaliteli iplik ve kumaş dokusuna sahip, birbirinden şık ve özgün havlu modellerine uygun fiyatlarla kategoride ulaşabilirsiniz.