En İyi Termosifon Fiyatları ve Modelleri Nerede?

En İyi Termosifon Fiyatları ve Modelleri Nerede?
1 Şubat 2018 12:02

Su ısıtıcı deyip geçmemek gerek… Konutlarda daimi olarak hizmetinizde olan sıcak kullanım suyu, günlük hayatın vazgeçilmez bir konfor unsuru haline gelmiştir. Genellikle ısıtma sistemi olarak doğal gaz bulunan alanlarda kombiler bağımsız sıcaklık konforu ve sıcak kullanım suyu ihtiyaçlarının her ikisini de karşılar. Ancak doğal gaz dışında farklı ısıtıcıları tercih eden kullanıcılar sıcak su için farklı çözüm alternatiflerini değerlendirmelidir.

 
Termosifon Nedir? Nasıl Çalışır?

 
Termosifonlar en basit tanımıyla kullanım suyunu ısıtma sistemidir. Şofbenler suyu sahip olduğu rezistans ile kullanım anında ısıtırken, termosifonlar suyu depolar ve haznesindeki suyu ısıtır. Kapasite olarak her türlü ihtiyaca göre 45, 60, 80 litre termosifonlar ve daha yüksek kapasitelere sahip cihazlar da bulunabilmektedir. İhtiyacınıza en uygun termosifonu tercih ederseniz sıcak su ihtiyacınızı 2 veya 3 kişilik ailelerden en kalabalık ailelere kadar rahatlıkla karşılamanız mümkündür.

 
Termosifonların Avantajları Nelerdir?

 
Son teknolojiyle üretilen termosifon modelleri aslında son derece basit bir çalışma mantığına sahiptir. Termosifonlar sahip olduğu haznenin kapasitesi kadar suyu depolayarak ısıtır, ısınmış olan depo 24 saat kadar ısısını koruyabilmektedir. Dijital göstergeli kontrol panelleriyle üretilen termosifonların kullanımı pratik ve güvenlidir.

 
Cihazı sadece kullanılacağı anda açmak ve su ısıtmak her seferinde tüm depoyu sıfırdan ısıtmak anlamına geldiği için bu şekilde bir kullanım yüksek enerji tüketimine sebep olur. Ancak bilinçli bir kullanımla en iyi termosifon bile en ucuz termosifon kadar tasarruflu bir cihaz olacaktır. Enerji verimi elde etmek için cihazınızı sadece kullanacağınız anda çalıştırmak yerine daima çalışır halde bırakın. Bu sayede cihaz suyu istenen sıcaklığa getirmek için çok daha az enerji tüketir.

 
En İyi Termosifon Fiyatları ve Modelleri

 
Termosifonlar benzer malzeme ve çalışma prensibine sahiptir, bu sebeple karşınıza ilk çıkan en ucuz termosifonu satın almadan önce ihtiyaçlarınızı belirleyin. Örneğin; 80 litre termosifon 2 kişilik bir aile için fazla sayılırken 5 veya 6 kişiden oluşan konutlar için idealdir. Cihazı kullanacağınız bölgede doğal gaz bulunuyorsa yakıt olarak doğal gaz ile çalışan termosifonları veya elektrikli termosifonları tercih edebilirsiniz. Enerji verimi açısından doğal gazlı modellerin daha yüksek verimlilik sunduğunu söylemek mümkündür.

 
Ariston, Baymak, Daxom, Demirdöküm, Protherm ve Termodinamik en fazla tercih edilen termosifon markaları ve modelleridir. Aynı zamanda Elektrikli Termosifonlar da çok fazla tercih edilmektedir.

 
Termosifon Nereden Alınmalı?

 
Termosifon fiyatları ve modellerini karşılaştırmadan alışveriş yapmayın. En ucuz termosifonları bulabileceğiniz istanbulkombimarket.com, 25 yıllık sektör deneyimiyle internet alışverişinde de kullanıcıların yanında! İster bireysel ihtiyaçlarınıza en uygun termosifonu isterseniz de tüm aileye yetecek cihazı seçin, avantajlı alışveriş fırsatıyla kazanan siz olun. İstanbul Kombi Market de sezonsal kampanyalar, toplu alışverişlere özel indirimler, ücretsiz kargo ve bütçenize uygun ödeme seçenekleriyle konfor ve rahatlık sizleri bekliyor.

 
www.istanbulkombimarket.com/termosifon