Ecevit Keleş, CHP Sakarya il başkan adaylığını açıkladı!

Ecevit Keleş, CHP Sakarya il başkan adaylığını açıkladı!
29 Ocak 2020 09:00

CHP Sakarya İl Örgütünde kongre yaklaştıkça adaylar da ortaya çıkmaya başladı. Ecevit Keleş adaylığını açıklayan ikinci isim oldu.

 

 

CHP Sakarya İl Başkanlığına adaylığını açıklayan Ecevit Keleş adaylığını şu sözlerle açıkladı: “Oğlunuz, kardeşiniz, ağabeyiniz, yoldaşınız… Hayalini kurduğumuz ideallerimizi egemen kılmak için unuttuğumuz umutlarımızı gerçeğe dönüştürmek için, Sakarya’da ses getiren etkin bir il örgütü için, tarihimizin omuzlarımıza yüklediği sorumluluk için, ayrıştıran dili, alışılan ezberleri yıkmak için, seni beni bırakıp BİZ olmak için heyecanlıyım, umutluyum ve istekliyim. Önce gönlünüze sonra desteğinize talibim.”

 

 

ECEVİT KELEŞ KİMDİR?

 

1973 Trabzon doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Trabson’da tamamladı.Lise öğrenimini ise Sapanca Şehit Albay Güner Ekici Lisesi’nde bitirdikten sonra 1996 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünden mezun oldu.İnşaat, mühendislik ve tavuk üreticiliği alanlarında iş hayatı faaliyetlerini sürdürüyor. 2004-2009 yılları arasında CHP’den Sapanca Belediye Meclis üyeliği yapan Keleş, 2011 yılında yapılan genel seçimlerde de CHP milletvekili adayı oldu. 29 Nisan 2012 yılında CHP Sakarya İl Başkanlığına seçildi. CHP’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmak için 10 Temmuz 2013 tarihinde görevinden istifa etti. Keleş evli ve 2 çocuk babasıdır.