CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP’ye ne zaman üye oldu?

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, CHP’ye ne zaman üye oldu?
30 Ocak 2015 14:45

CHP Ankara İl Başkanlığı’na iki hafta önce atanan Adnan Keskin hakkında dün yaptığımız “CHP Ankara İl Başkanlığı’na atanan Adnan Keskin’i tanıyalım!” başlıklı haber analizimize sırasıyla başlıyoruz.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Haberimizi yayına girmeden önce etik kurallar gereği Adnan Keskin’e cep telefonundan ulaştık. Ve kendisine CHP’ye ne zaman üye olduğu sorusunu yönelttik. Adnan Keskin hazırladığımız haber analizindeki sorularımıza “ancak karşılıklı görüşerek cevap verebileceğini” belirtti.

 

Halkın Habercisi olarak, bütün iddialarımızda yer alan iddia sahiplerinin tüm açıklamalarına burada yer verebileceğimizi bir kez daha belirtiyoruz.

 

Halkın Habercisi olarak yaptığımız araştırmada; “Ankara İl Başkanlığı’na atanan Adnan Keskin’in halen DSP üyesi olarak göründüğü sonucuna ulaştık.”

 

CHP’nin 31.12.2014 tarihi itibarıyla Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na göndermiş olduğu CHP üye listesinde de halen İl Başkanı olarak görev yapan Adnan Keskin’in -TC Kimlik NO’suyla baktığımızda- üye olmadığını Halkın Habercisi olarak tespit ettik.

 

Başka TC Kimlik numaralı, biri milletvekili olmak üzere Adnan Keskin isimli üç kişinin daha CHP üyesi olduğu kayıtlarda görülmekte.

 

Konuyla ilgili CHP Genel Merkezi’nde yaptığımız araştırmada şu anki İl Başkaı Adnan Keskin’in üyelik için ne zaman müracaat ettiği, hangi tarihte CHP’ye üye yapıldığı, MYK’da İl Başkanlığı’na atandığı gün tüzüğün 12. maddesine göre üyeliğinin geçip geçmediği konusuyla ilgili herhangi bir yanıt alamadık.

 

 

CHP’nin Yargıtay Cumhuriyet Başsavclığı’na 31.12.2014 tarihi itibarıyla gönderdiği üye kayıt listesinde halen İl Başkanı olan Adnan Keskin’in adı üye olarak gözükmediğine göre, muhtemelen iki hafta önceki MYK’da İl Başkanlığı’na atanan Adnan Keskin’in aynı gün tüzüğün 12. maddesi gereği MYK kararıyla üye yapıldığını düşünüyoruz.

 

 

Halkın Habercisi olarak soruyoruz:

 

İki hafta önce CHP Ankara İl Başkanlığı’na atanan Adnan Keskin seçim sürecine girdiğimiz bu günlerde nasıl başarılı olacak?

 

İktidarın yolsuzluklarla kokuştuğu ve alternatif iktidar adayı CHP’nin olması gerektiği bu dönemde seçim çalışmalarını, CHP’nin tabanını tanımayan, üye olma şartlarını okumayan, CHP il binasının adresini ataması yapılmadan önce bilmeyen, ilçe başkanlıklarının adreslerini bilmesi mümkün olmayan, ilçe başkanlarının adlarını sayamayan ve kendilerini tanımayan kısacası CHP’nin örgütlerinin hiçbir kademesinde görev almadan il başkanlığına atanan bir il başkanının başarılı olması mümkün müdür?

 

 

 
CHP Ankara İl Başkanlığı’na atanan Adnan Keskin’i tanıyalım!

 

Not 1:   Yaptığımız araştırmada Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’in Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinin bir köyünde doğduğu ancak,  Şereflikoçhisar CHP örgütlerinde de tanınmadığı bilgisine ulaştık