Yıllara dayanan tecrübemizi sizlere sunuyoruz

Yıllara dayanan tecrübemizi sizlere sunuyoruz
6 Temmuz 2015 16:16

Sizlere yıllardır sağlık sektöründe hizmet veren firmamız sayesinde artık sizlerde iş yeri güvenliği hakkında istediğiniz bütün imkanlara ulaşabilirsiniz.

 

 

Alanında yıllara dayanan tecrübesini sizler için kullanan firmamız sayesinde sizlerde artık daha sağlıklı ve daha modern bir iş yerine sahip olursunuz. Sizlere her zaman en iyi hizmeti vermek isteyen firmamız içerisinde alanında son derece profesyonel ve tecrübeli sağlık personelleri çalışır. Bu personeller sizler için sürekli olarak eğitimler alarak sizlere en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktadırlar. Yıllardır sizlere hizmet veren Ezel OSGB olarak her geçen gün biraz daha büyümekte ve sizlere olan hizmet kalitemizi artırmaktayız. bugün Türkiye çapında 326 firmanın özel hekimliğini yapmaktayız. Hizmet verdiğimiz firmalarda düzenli olarak iş yeri kontrolleri yaparak oluşabilecek herhangi bir kötü duruma önceden önlem alıyoruz. Bu sebeple OSGB firmamız iş yerlerine düzenli olarak eğitimler vermektedir. Bu sayede hem çalışanlarınız daha bilgili olur hem de sizler daha iyi hareket ederseniz. İş yeri hekimliği için yapmanız gereken tek şey OSGB firmamız ile iritibata geçmektir.

 

 

Her geçen gün büyüyen firmamız ile sizlere en iyi hizmeti sunuyoruz

 

 

Sizlere yıllardır hizmet veren OSGB firmamız her geçen gün biraz daha büyüyerek sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır. Sizler için devamlı olarak çalışan sağlık personellerimiz iş yerlerinize meydana gelebilecek herhangi bir kazayı önceden önlemek için devamlı olarak iş yerlerinizi incelemekte ve sizlere gerekli eğitimleri vermektedir. Yıllara dayanan tecrübesini sizlere sunan Ezel OSGB firmamız sayesinde artık sizlerde daha sağlıklı iş yerlerine sahip olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey firmamız ile irtibata geçmektir.

 

 

Gelişerek büyüyor ve sizlere en iyi hizmeti sunuyoruz

 



Sağlık sektöründe yıllara dayanan bilgi ve tecrübesini sizlere sunan Ezel OSGB firmamız içerisinde alanında son derece başarılı ve tecrübeli doktorlar bulunmaktadır. Bu doktorlar özel olarak sağlık bakanlığının yaptıkları sınavlardan başarılı olarak iş yeri hekimi ünvanını alır. Bu ünvanı aldıktan sonra sizlere hizmet veren doktorlarımız bu konuda sürekli olarak kendini geliştirerek sizlere hizmet sunmaktadır. Bu nedenle sizlerde firmamız ile irtibata geçmelisiniz.