Yılın ‘en iyi çıkış yapan radyo’ ödülü Radyo Karadeniz’in oldu!

Yılın ‘en iyi çıkış yapan radyo’ ödülü Radyo Karadeniz’in oldu!
31 Ekim 2021 13:50

Geçmişten günümüze tarafsız, seviyeli yayıncılık anlayışıyla Ankara’da 88,6 frekansında milyonların gönlünde yer edinen Radyo Karadeniz yeni tarzıyla(Türkçe Pop, Arabesk Fantezi, Türkü) geçtiğimiz şubat ayında yeni yayın dönemine başlamıştı. Birbirinden kıymetli programcıları ve kaliteli arşivi ile hız kesmeden git gide büyüyerek, nezih dinleyici kitlesi ile beraber gücüne güç kattı.

r1

Yapılan anketler neticesinde kendi tarzında açık ara öne çıktığı gözlemlendi.

 

 

88.6 RADYO KARADENİZ  BAŞARISINI TAÇLANDIRDI

 

 

29 Ekim 2021 de düzenlenen Uluslararası Sanat Medya Ve İş Dünyası Derneği “USTAD” tarafından “YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN RADYOSU” ödülüne laik görüldü.

Düzenlenen geceye tam kadro katılan Radyo Karadeniz ailesi adına Genel Yayın Yönetmeni Metin Özdemir ödülü aldı.

r2

Metin Özdemir konuşmasında  dinleyicilerine, emeği gecen programcılarına ve teknik ekibine ödülü armağan etti. Büyüyen ailesine katkıda bulunan sponsor firmalara, çözüm ortaklarına da teşekkür etti.

 

Özdemir açıklamasında şunları kaydetti:

 

“Radyonun sadece müzik çalınan, insanları eğlendiren müzik kutuları olmadığının farkına vardık müziğe her mecrada ulaşılabilen müzik sever günümüzde, dinleyicisinin dertleri ile dertlenen mutluluğu ile mutlu olan duygusal toplumsal değerleri koruyan aynı zamanda insanları bilgilendiren ve manevi eksiklikleri gideren hayata renk katan bir radyo anlayışı ile yolumuza aynen devam ediyoruz. 88,6 ANKARA frekansında www.radyokaradeniz.com.tr adresinden tüm dünyada sevenlerimizle buluşmayı sürdürüyoruz, Her geçen gün dinleyenlerimizden gelen görüşler doğrultusunda en mükemmeli sunma çabamız tüm ekibimizle devam etmekteyiz.

 

 

r3

Her geçen gün farklılık gösteren yayıncılık alanında, bizde yeni medya olarak adlandırılan alanlarda profesyonel çalışma arkadaşlarımızla birlikte yerimizi aldık dinleyenlerimize @radyokaradeniz88.6 sosyal medya platformlarından ulaşırken bizim ile birlikte el ele tutuşan firmalarımızın ulaşmak istedikleri hedef kitle ile buluşturmaya devam ediyoruz.”

 

 

r222