Yeni Sezonda 2021 Mezuniyet Koleksiyonu

Yeni Sezonda 2021 Mezuniyet Koleksiyonu
11 Ocak 2021 11:19

2021 koleksiyonunda, kadınların vücut hatlarını ön plana çıkaran modeller, özel tasarımlarla çarpıcı bir şekilde modaya yansıyor. Özellikle modanın kalbinin attığı Fransa etkisini de üzerinde taşıyan yeni sezon abiyeler, göz kamaştırıcı ve etkileyici tasarımlarla birlikte düğün, nişan, mezuniyet ve özel günler için farklı stillerle bir araya geliyor.

 

2021 Dantelli Mezuniyet Abiye  

Dantelli modeller, eski dönemlerden beri her yıl ilgi çeken seçenekler arasında yerini almıştır. Özel tasarımlarıyla dantelin siyah veya beyaz üzerine işlenmesiyle fark yaratan stiller, modayı takip edenlerin gecenin yıldızı olmasını sağlayacaktır. Dantalli uzun kol abiyeler, kolların ve göğüs dekoltesinin de güzel görünmesini sağlarken, özellikle beyaz tenli ve kumral tenli kadınlar için vazgeçilmez bir stil sunacaktır.

Mezuniyet için kısa kol ve askılı dantali modeller, sırt dekoltesi ve göğüs dekoltesiyle de özel hissettirmektedir. Yeni yılın en sevilen modelleri, tül ve dantel desenleriyle bir araya gelince herkesin göz kamaştırıcı abiyelerle tanışmasını sağlamıştır. Zarif ve etkileyici modeller, özellikle dantel etkisiyle sunularak herkesin ilgi odağı oluyor.

Yeni Sezonda Mezuniyet Pileli Uzun Abiye  

Pile yıllardır kullanılan nostaljik bir etkisi de olan modeller arasında yer alırken, özellkle yeni sezonda dar pile modelleri dikkat çekiyor. 2021 mezuniyet elbisesi stilinde, pile etkisini hissederken, yazlık ve kışlık modellere göre pilenin açısı da değişiklik gösterebiliyor. Renk farklarıyla ve çeşitleriyle abiye seçeneklerinde geniş bir alan sunan elbise modası, pile modellerin de çarpıcı bir şekilde sunulmasını sağlıyor. Sevilen pileli modeller, mor, kırmızı, sarı ve yeşil renk tonlarıyla tasarlanırken, herkesin hayran kaldığı renk geçişleri de dikkate alınıyor.

2021 Mezuniyet Çapraz Omuzlu Abiye  

Yeni sezonda çapraz omuzlu abiye modelleri de ilgi çekerken, son dönemin en sevilen tek askı modasında vatkalı dar omuz stili de eklendi. Bu dönemin en sevilen tasarımları iki renk ve üç renk olarak tasarlanırken, 2021 yılının sevilen renklerinden biri de kahve tonları olacağa benziyor. Son dönemin en sevilen çapraz omuz abiye modelleri, kısa ve uzun seçenekler arasında sunulurken, pile de güzel görünmesini sağlıyor.