Yavru Pomeranian Boo İlanları

Yavru Pomeranian Boo İlanları
27 Kasım 2021 08:35

Pomeranian Boo cinsine özgü karakteristik bir özellik olan küçük vücut yapısı bu köpeği çekici kılan başlıca özelliklerden biridir. Bu canlılar, yetişkin formlarında bile pek çok cinsin yavru dönemlerinde sahip olduğundan daha küçük bir vücuda sahiptir. Yavru Pomeranian Boo’lar minik gövdeleri, küçük burun ve kulakları ile karşı konulamaz bir tatlılıktadırlar. Sizler de bu şirin hayvanlara sahip olmak için web sitemiz Patilendim.com’u ziyaret edebilir ve size en uygun yavruyu ilanlarımız arasından bulabilirsiniz.

 

 

En Tatlı Yavrular İçin Bizi Ziyaret Edin

https://patilendim.com Web sitemiz Patilendim.com ayrıcalığıyla uygun fiyatlı ve sağlıklı yavrulara ulaşmak artık çok daha kolay. Sitemizde bulunan pek çok ilanı kontrol edebilir, karşılaştırma yapabilir ve sizin için doğru seçim olan Pomeranian Boo yavrusunu bulabilirsiniz.

Patili dostlarımızı sizlerin beğenisine sunuyor ve güvenle yeni evlerine ulaştırıyoruz.

Yavru Pomeranian’lar Sizi Bekliyor

Pomeranian Boo cinsi köpeklerin şirin yüzleri, parlak tüyleri ve küçük boyutları onları bir numaralı köpek cinsi tercihlerinden biri yapmaktadır.

  • Bu cinsin, ailenizin bir ferdi olması için diğer pek çok büyük cinsteki gibi büyük alanlar sağlamanıza gerek yoktur.
  • Küçük evlerde bahçe olmadan da bakılabilen bu cins, büyük cins birçok köpeğin yavrusundan çok daha küçük olduğu için onda vereceğiniz küçük bir alan yeterli olacaktır.
  • Dikkatleri çok çabuk dağılabilen bu ırkı eğitmek için en doğru zaman yavruluk dönemleridir.
  • Yavru köpeğinizle kuracağınız bağ ömür boyu devam edecektir.

Yavru Pomeranian Boo Bakımı Nasıl Olmalı

Köpeğinizi, tüy sağlığını korumak için sık sık tarayın. Diş sorunlarına eğilimli bu cinsin diş temizliği düzenli olarak uzman veteriner hekim tarafından yapılmalı ve kontrol edilmelidir. Günlük egzersizini aksatmayarak, yürüyüş ve oyunları için ona zaman ayırın.

Enerjilerini atamayan ve yeterli egzersiz yapamayan Pomeranian’lar obeziteye ve başka birçok hastalığa eğilimli olabilirler. Köpeğinizin ihtiyacı olan günlük proteini almasına ve dengeli beslenmesine dikkat edilmelidir. Köpeğiniz için özel olarak üretilen ve vitamin açısından zengin kuru mamalarla köpeğinizi az az ve sık sık beslemelisiniz.

Yavrularda Eğitim ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yavru köpeğiniz çevresine karşı meraklı ve öğrenmeye açık olacaktır. Bu dönemde doğru ve gerekli eğitimi aldığından emin olun. Köpeğinizin ev içerisinde kemirip yutabileceği sert ve kesici nesneleri ulaşabileceği yerlerden uzak tutun. Köpeğinizi beslerken kalori hesabını günlük aktivitelerini de göz önüne alarak yapın. Yavruluk döneminde yeterli ve dengeli beslenmeyen Pomeranian Boo’lar yetişkinlik dönemlerinde pek çok sağlık sorunuyla karşılaşabilirler.

 

Kaynak : https://www.patilendim.com/17745/pomeranian-boo