Yavaş: 1 Nisan’dan sonra ‘Mansur Bey’ demek zorunda kalacaksınız!

Yavaş: 1 Nisan’dan sonra ‘Mansur Bey’ demek zorunda kalacaksınız!
22 Mart 2019 14:30

Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara’nın dört bir yanını gezmeye devam ediyor. 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlere çok az bir süre kala Yavaş, Çamlıdere’de vatandaşlarla buluştu. Yavaş, burada yaptığı konuşmada, “Seçimlere çok az bir süre kaldı. Ankaralı kararını verdi” dedi.

 

 
Çamlıdere için yapacaklarını anlatamaya geldiğini belirterek konuşmasını sürdüren Yavaş, şöyle konuştu:

 
“Köyler geçen dönem büyükşehir statüsüne girdiler. Bütün köyleri su abonesi yapmaktı amaç. Biz diyoruz ki o sularda belediyenin hakkı yok. 2-3 kuruş gibi sembolik fiyatlara indireceğiz. Bütün köylerimize güneş enerjisi sistemi ile elektrik parası da verdirmeyeceğiz. Büyük ve küçük baş hayvan desteği vereceğiz. Ankara’nın bütün ilçeleri hayvancılığa müsait. Yurt dışından şehir dışından bitkiler getirdiler. Oysa ki gelseler Çamlıdere’ye, şu fidanları getirseler, sizden satın alacağız, deseler olmaz mı? Oralardan gelen ağaçları görüyorsunuz sürekli kuruyor. Ankara’nın ilçelerinde yetişen ağaçlar kurumuyor. Sözleşmeli üretim yaptırmak şartı ile Ankara’dan alınan paranın Ankara’da kalmasını sağlayacağız. Bir kuruş para harcamadan, kendi evlerinizi yapabileceksiniz. Yollar bozuk, garanti oyu verirseniz, bunlar oy veriyor diye yolları yapmazlar. İnşallah biz yapacağız. Derdimiz şu; yeter ki üretin. Çamlıdere’nin turiste, turizime ihtiyacı var. Termal sağlık turizimi ile buraları turizm merkezi haline getireceğiz.”

 

 

“HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”

 
Rakibi Mehmet Özhaseki’nin artık anket yayınlayamadığına dikkat çeken Yavaş, şöyle devam etti:

 
“Bizi hep anketlere boğarlardı. İlk kez rakiplerimiz anket yayınlamıyorlar, inanmıyoruz diyorlar. 10-15 puan farkı olduğu anketler var. Maalesef düzgün siyaseti bırakıp çamur siyaseti yapıyorlar. Suç makinesi olmuş, hapiste olması gerekenlerle iş yapıyorlar. Siz hiç düzgün adamla iş yapmaz mısınız? Ömer Çelik’in konuşmasından sonra Tarsus’tan bir dilekçe geldi, 57 sene çocuk istismarından hapis almış. ‘Mansur Yavaş seçime girmesin’ diye dilekçe vermiş. Bunlar kimlerle iş tutar ben anlamadım. Nerede suçlu var, onlarla iş tutarlar. Siz eğer mahkumiyeti kesinleşmiş, yargılanan birini kurtuluş ümidi olarak yanınıza alırsanız, bana attığı iftiranın arkasına saklanırsanız herkes bunu yapmaya başlar, sizler örnek olmalısınız. Allah’ın bir hesabı var. Benim çoluğum çocuğum var. Sizlerin desteğiyle seçilecek birinin hakkında daha bir tane iddianame olmadan, meydan meydan iftira atarsanız, ilk başta ben kul hakkımı helal etmiyorum. Eğer zerre kadar inanıcınız varsa o kul hakkının hesabını nasıl vereceğinizi düşünmekten gece gündüz gözünüze uyku girmemesi lazım.

 

 

“1 NİSAN’DAN SONRA MANSUR BEY DEMEK ZORUNDA KALACAKSINIZ”

 
“Bunlar seçilirse hizmet ettirmeyiz sözlerden ortaya çıkıyor. Çamur siyaseti yapıyorlar. Rakibim ekranlara çıkıp ‘Mansur efendi Mansur efendi’ diyor. Bu kibir onları yok edecek. Önce Mansur bey demeyi öğren. Göreceksiniz, 1 Nisan’dan Mansur bey demek zorunda kalacaksınız.

 

 

“ANKARA’YI YÖNETECEĞİM”

 
Ben aday oldum, sizlerin desteğiyle seçiliyorum Ankara’da belediye başkanı olacağım ve Ankara’yı yöneteceğim. O kadar çok dua var ki, arkamızdan attıkları çamurlar yüzlerine bulaşacak.”

 
Yavaş, Binali Yıldırım’ın “Ben HDP’nin de oyunu elbetteki istiyorum” sözlerini hatırlatarak, “Bunu bir başkası deseydi başına neler gelirdi” diye konuştu.

 

1 3 6 7 8