Yalova Kadınlar plajı

Yalova Kadınlar plajı
9 Şubat 2021 13:48

Pandemi nedeniyle neredeyse 1 yıldır evlerimizde izole bir şekilde hayatımızı sürdürüyoruz. Birçok kişi evlerde oldukça bunaldı. Geçen sene yaz aylarında pandemiden dolayı gerek korktuğundan, gerek yasaklardan deniz, kum, güneş keyfini yaşayamadık. Bu sene aşıların uygulanmaya başlanmasıyla birlikte daha özgür bir yaz hayalini kuruyoruz. Dolayısıyla geçen yıl yaşayamadığımız yaz tatilini bu yıl fazlasıyla yaşamayı planlıyoruz. Özellikle 1 yıldır evde olmanın verdiği huzursuzlukla bu yıl bol bol gezeceğiz, bol bol güneşleneceğiz. Ancak tatil yapacağımız plajı doğru seçmemiz de çok önemli. Çünkü tatil yapacağımız yerde kendimizi rahat hissetmemiz anı yaşayabilmemiz ve anın tadını çıkarabilmemiz için çok önemlidir. Yalova kadınlar plajı ise tam olarak yazın, güneşin, kumun ve denizin tadını çıkarabileceğiniz bir tercih olacaktır.

 

Kadınların kadınlar plajını tercih etmesinin en önemli sebebi daha rahat güneşlenebilmek ve daha rahat denize girmektir. Çünkü normal plajlar karma olduğundan yeterince rahat tatillerini yapamadıklarından, tatilin keyfini çıkaramazlar. Kadınlar plajı bariyerlerle kapatıldığından içeri yalnızca kadınlar ve çocuklar alınmaktadır. Erkeklerin plaja girmesi ya da plajı seyretmesi mümkün değildir. Ayrıca kadınlar plajında kadın personel çalışmaktadır. Bu durum da ayrıca bir kolaylıktır. Ayrıca esenköy kadınlar plajı dahil bütün kadınlar plajlarında cankurtaranlarda kadınlardan oluşmaktadır. Yani her durumda kadınların rahatsız olmayacağı güzel bir alan oluşturulmuştur.

 

Esenköy reis kadınlar plajı tercihinde bulunarak tatilinizi çok keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. Plaja yalnızca kadın ve çocuklar kabul edilmekte olup, personelin tamamı kadınlardan oluşmaktadır. Ayrıca çok yoğun çalıştığından ve günlük ziyaretçi sayısı fazla olduğundan düzenli olarak temizliği yapılmaktadır. Soyunma kabinleri ve duş alanları da aynı şekilde her gün temizlenmekte ve ziyaretçilerin ortak kullanım alanlarından hastalık kapmasının önüne geçilmektedir. Kadınlar plajına her ne kadar çocuk ve kadınlar kabul ediliyor olsa da; 8 yaşından daha büyük erkek çocuklarda plaja kabul edilmemektedir. Bu durumu daha önceden bilerek gitmenizde fayda vardır. Eğer ki yanınızda 8 yaşından büyük erkek çocukla giderseniz çocuk plaja alınmayacaktır. Mağdur olmamak adına yanınızda erkek çocuk getireceğiniz zaman gerekli araştırmaları yapmanız ve yanınızda çocuğun kimliğiyle gitmenizde fayda vardır.