Gaziler eyleme geçiyor

Gaziler eyleme geçiyor
6 Ekim 2012 08:05

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Yetimler Derneği, 13 Ekim’de Ankara Tandoğan Meydanı’nda TERÖRE HAYIR mitingi düzenleyecek…

 

 

H&H

 

Kimi kolunu kaybetti, kimi bacağını… Kiminin yanı başında can verdi silah arkadaşı.

Yıllardır ülkemizin üstünde kara bulutlara neden olan terör, onları hepimizden fazla vurdu.

 

Özellikle son aylarda artan terör olaylarına dur diyebilmek için gaziler 13 Ekim’de Ankara Tandoğan Meydanı’nda TERÖRE HAYIR mitingi düzenleyecek.

 

 

 

 

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul Yetimler Derneği’nden mitingle ilgili gelen açıklama şöyle;

 

 

Derneğimiz Atatürk ilkelerini amaç edinerek; Cumhuriyetin kazanımlarını korumak ve kollamak amacıyla 1915 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulmuştur. Bugün Mutafa Kemal’den aldığımız güçle ve sorumlulukla tırmanan teröre karşı tepkimizi ifade etmek için 13 EKİM 2012 de Tandoğan’da “Teröre Karşı Halk Mitingi” düzenliyoruz.
 

Vatanın bütünlüğünü korumak ve kollamakla yükümlü olan biz askerler, teröre karşı gözümüzü, bacağımızı, kolumuzu ve de canımızı vererek şehitlik ve gazilik mertebesine erişmekteyiz.

 

TBMM’yi oluşturan siyasi partilerin, bugüne dek terörü bitirecek önlemler almak yerine aksine teröristlere taviz veren tutumları karşısında Şehit aileleri ve Gazileri olan bizler acımızın, halkımızın da acısı olduğu bilinci ile sesimizi yükseltiyoruz.

 

Biz neden gözlerimizi bacaklarımızı, kollarımızı bu vatan topraklarında bıraktık? Neden bu vatan uğruna şehit olduk, gazi olduk? Neden analarımız babalarımız, yakınlarımız arkadaşlarımız bu acıları çekti, çekiyor? Neden !… Neden !…

 

Siyasi irade, sorunu TBMM’de çözmek yerine, teröristleri muhatap almaktadır. Bu yanlış bir yoldur. Doğru olan yol yukarıda da belirttiğimiz gibi terörün kaynaklarını kurutmak, ülke içinde kardeş ve birliği pekiştirmektir.

 

Bizler, halkımızdan bu ülke için canlarını vermiş olanlara ve gazilere saygı bekliyoruz. Gaziler olarak biz, kayıplarımıza karşın ülkemizin bütünlüğünü istiyoruz. Ülkeyi bölmek isteyen ve bu gücü dayandıkları emperyalist ülkelerden alan terör örgütlerine karşı doğru bir siyaset uygulanmasını talep ediyoruz.

 

Buradan tüm siyasi partilerimizi uyarıyoruz; Sesimize kulak veriniz! Vatanımızı bölmeye, birliğimizi yok etmeye kalkışmayınız! Bizler bu uğurda, canımızı, kalan diğer organlarımızı feda etmeye ve de şehit olmaya hazırız…

 

Bu kararlılığımızı kanıtlamak üzere 13 EKİM 2012’de, saat 13.00’da, yüreği vatan sevgisi ile çarpan herkesi Tandoğan Meydanına  “Teröre Karşı Halk Mitingi” ne halkımızı davet ediyoruz.

 

YER  : Tandoğan Meydanı
TARİH  : 13 EKİM 2012
SAAT  : 13.00

 

(Miting alanına Türk Bayrağı ve Atatürk posteri dışında bir başka bayrak, flama vb. alınmayacaktır) 
 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Yetimler Derneği
Ankara Şubesi
(0530 370 42 39)