Van ve Muğla depremle sarsıldı

Van ve Muğla depremle sarsıldı
25 Kasım 2012 01:43

Önce Van 4,5 büyüklüğünde depremle sarsıldı ardından da Muğla! Van’daki depremin, 5 kilometre derinlikte meydana geldiği açıklanırken, Muğla’daki depremin ardından 8 artçı deprem daha yaşandı.
 
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, merkez üssü Marmaris’in Bozburun açıkları olan, saat 23.04’de, yerin 10.7 kilometre derinliğinde ve 4.4 büyüklüğünde deprem olduğu açıklandı. Hafif şekilde hissedilen sarsıntı nedeniyle ölen ya da yaralanan kimseninin bulunmadığı herhangi bir maddi hasarın da meydana gelmediği kaydedildi.
 
Akşam saatlerinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından aralarında saat 23.31’de olan 4.3 ile saat 23.35’te olan 4.0 büyüklüğünde olmak üzere 8 artçı sarsıntı daha yaşandı. İlk belirlemelere göre sarsıntılarda, ölen ya da yaralanan kimsenin bulunmadığı bildirildi.
 
VAN 4.5 İSE SALLANDI
 
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgiye göre, saat 18.04’de merkez üssü Akçift köyü olan 4,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin, 5 kilometre derinlikte meydana geldiği bildirildi
 
 
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgiye göre, saat 18.04’de merkez üssü Akçift köyü olan 4,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.
 
Van’ı korkutan depremin büyüklüğünün 4,5 olduğu açıklandı.