Ümraniye'd​e görülmemiş kaza

Ümraniye'd​e görülmemiş kaza
18 Şubat 2013 09:34

Ümraniye’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bir işyerini duvarına çarptı. Kazada sürücü yaralanırken, otomobilin tekeri yerinden çıkarak otobüs durağına çarptı.

 

 

 

 

Kaza saat 09.00 sıralarında Ümraniye Necip Fazıl Bulvarı Alemdağ caddesi üzerinde meydana geldi. Sancaktepe’den Ümraniye istikametine ilerleyen Faruk Varlı yönetimindeki 34 UR 756 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Yol ortasındaki trafik levhasına çarpan sürücü daha sonra bir işyerinin duvarına çarparak durabildi. Kazada sürücü araç içinde sıkışırken,çarpmanın etkisiyle otomobil ön sol tekeri  yerinden fırlayarak otobüs durağına çarptı.

 

 

 

 

 

 

 

Durağın camları tuz buz olurken durakta otobüs bekleyen iki kişi son anda kaçarak yaralanmaktan kurtuldular. Araçta sıkışan sürücü vatandaşlar tarafından çıkarılarak ambulansa bindirildi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan sürücünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Kazayı gören bir vatandaş otomobil çok hızlı olduğunu söyleyerek, “Duvara çarptı. Çarpmayla birlikte aracın lastiği fırladı.Durakta iki kişi vardı kaçtılar.Daha sonra otobüse binerek gittiler” dedi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.