Tuvalette içki imalatına polis baskını

Tuvalette içki imalatına polis baskını
25 Mayıs 2017 08:50

İstanbul Polisi’nin, sahte içki üretilen bir adrese düzenlediği baskında 10 bin şişe sahte ve kaçak içki ele geçirildi. Sahte içkilerin tuvalette üretildiği tespit edildi. Polis insan sağlığını hiçe sayan şüphelilerin peşine düştü.

 

 

 

 

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü Alibeyköy’deki bir adreste sahte içki üretildiğini belirledi. Bunun üzerine soruşturma başlatıldı. Ekipler sahte içki üreten şüpheli bazı isimlere ulaştı.

 

 

Şüphelilerin, Ramazan Ayı öncesi büyük bir vurgun yapmayı planladığı üzerine belirlendi. Şüphelilerin depodaki sahte içkileri otellere satmaya hazırlığı tespit edildi. Bunun üzerine operasyon kararı alındı. Ekipler adrese sevk edildi.

 

 

İçeriye giren polisler, koliler içerisinde çok sayıda, içkiyle karşılaştı. Farklı türdeki alkollü içeceğin bir kısmının kaçak olduğu, bir kısmının ise sahte olduğu anlaşıldı. Sahte içkilerin depoda tuvalette üretildiği tespit edildi. İnsan sağlığını hiçe sayan çetenin, tuvalette kullanılan teharet hortumunu aynı zamanda içki üretimi için de kullandığını belirledi.

 

 

Depodaki aramalarda, toplam piyasa değeri 1 milyon lira olan 10 bin şişe sahte içki ele geçirilirken, şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

 

 

Kaynak: Habip Atam/Sözcü

 

Tuvalette içki imalatına polis baskını