Türkiye-Kosova arası lojistik faaliyetleri

Türkiye-Kosova arası lojistik faaliyetleri
12 Ağustos 2018 22:20

Ülkemizin ticaret hacmi bakımından önemli oranda artış yakaladığı Balkan ülkelerinden Kosova ile yapılmış olan dış ticaret işbirliği çerçevesinde ihracat ve ithalat nakliye çalışmaları son yılların zirve oranlarını yakalamış durumdadır. Kosova’ya taşımacılık alanında hizmet sunmakta olan nakliye kuruluşları bu alanda oldukça rekabetçi şartlarda tır nakliye seferleri düzenlemektedir. Bu kuruluşlar arasında yaptığı farklı çalışmaları ile en dikkat çeken lojistik firmalarından biri olan Mersin Frigo ana hattı olarak nitelendirdiği Balkan ülkeleri nakliye çalışmalarında üst düzey hizmet sunumuyla başarı grafiği bakımından dikkatleri üzerine toplamaktadır.

 

 

Türkiye’den Kosova’ya iğneden ipliğe akla gelebilecek her türlü ihraç ürününün taşıma işlemlerini gerçekleştirmekte olan Mersin Frigo taşıma navlunu bakımından oldukça cazip durumda bulunan yabancı plakalı tırlar ile seferler yapmakta, transit kapsamında bulunan ürün gruplarının nakliyesini de Türk plakalı tırlar ile gerçekleştirmektedir.

 

Kosova’ya standart tenteli tırlar ile komple taşımacılığın yanı sıra İstanbul’da bulunan oldukça modern yapıya sahip, teknolojik alt yapısı mükemmel depolardan çıkış yapmak suretiyle parsiyel nakliye hizmetleri de sunabilmekte, bu hizmetlerini düzenli olarak haftanın belirli günleri çıkış yapmak suretiyle gerçekleştirmektedir. Bu firmanın Kosova nakliye firmaları içerisinde dikkat çeken belirgin özelliklerinden biri de kalite odaklı çalışmalarının getirmiş olduğu müşteri memnuniyetidir.

 

Ülkemizden Kosova’ya ihracat yüklerinin nakliyesini yapabildiği gibi Kosova’dan ülkemize ithalat yükleri ile ülkemiz üzerinden Asya ve Ortadoğu ülkelerine transit geçişli üçüncü ülke kapsamında ki yük gruplarının nakliyesini de sağlayabilen Mersin Frigo yaptığı tüm taşımacılık işlemlerini CMR sigortası bulunan tırlar ile yükün yüklendiği noktadan teslim edilmesi gereken noktaya kadar güvenli bir şekilde ulaştırılıp teslim edilmesini de sağlayabilmektedir.

 

Kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu performansı ile sektörde adından sıkça söz ettirmeyi başaran firma, tecrübeli sürücüleri, deneyimli operasyon ekibi ile tam kapsamlı lojistik hizmetleri sunmaya devam etmekte, çalışma prensipleri, misyonu ve vizyonu ile dünya çapında yüksek  standartlarda iş çıkarmaktadır. Teknolojiyi de oldukça yakından takip eden Mersin Frigo sektörde ortaya çıkan yenilikleri anında hayata geçirerek uygulamaya koymaktadır. Kosova nakliye talepleri bulunan bir çok üretici ve ihracatçının öncelikli olarak tercih ettiği nakliye kuruluşu olma özelliği de firmanın bahsedilmesi gereken bir diğer özelliğidir.

 

Haber kaynağı: Mersin Frigo