Türk Milliyetçiliği ırkçı değildir

Türk Milliyetçiliği ırkçı değildir
21 Şubat 2016 08:15

Türk milliyetçisi milletimizin halis kanı Türk olanlar ve olmayanlar diye ayırmaz.

 

 

Numan ALADAĞ H&H YORUM

 

 

Bir zamanlar batı ülkelerinde tutulmuş olan ırkçılık görüşü, insanlar arasında psikolojik bakımından bir takım farklar olduğunu kuran ve bu arada Türk ırkına da şerefli bir yer tanımayan pratik alana uygulanması imkansız olan bir ideolojidir. Savunma ve gıda sanayisi başta olmak üzere, bu stratejik sektörlerde ki, etkinliklerini sürdürme hayalinde olan bazı sanayi ötesi toplum ülkeleri kendilerinin buyruğu altında olmaları tabiat kanunu gereği sayma hayalindeler.

 

 

Akıllıca ve ciddi bir kültür politikası ile Türk Milletini Vatan ölçüsünde bütünleşmeyi başlıca Milli görevlerinden biri sayan Türk milliyetçiliği, yine aynı sebeple, Türkiye’de bir azınlık ırkçılığına asla izin verilmeyeceğini, başta Türk Milletine bencillik zihniyetleriyle, iletişim sektöründe faaliyet gösterenler olmak üzere, Milli bütünlüğümüzün bilincinde olmalıdırlar.

 

 

Vatan sevgisiyle dopdolu olan, dini ve Milli inancı güçlü insanlar, kendi iş ve mesleklerinde geleceği teminat altına almayı amaç edinmelidirler.
Bu duygu ve düşünceleri uygulayanlar, hem Cenab-ı Allah’ın hoşnutluğunu, hem Peygamberin sevgisini ve hem de toplumun takdirlerini kazanırlar.

 

 

Ay-yıldızlı Şanlı Türk Bayrağı altında faaliyet gösteren ey yabacı sermaye sahipleri! iyi bilmelisiniz ki, Türk Milleti büyük bir millettir. Milletimiz büyüklüğünü tarihte kesin bir gerçek açıklığı ile ortaya koymuştur. ülkemizde iletişim sektöründe faaliyet gösteren ticari kuruluşların, bencillik zihniyetleriyle acımasızca Türk Milletine zulüm etme peşindeler.

 

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Aziz Atam, ruhun şad mekanın cennet olsun
‘CUMHURİYET’, bizi biz yapan ortak değerimizdir
Hicri yılbaşında huzur ve bereket bizimle olsun