Türk milleti ve Türklük

Türk milleti ve Türklük
13 Şubat 2018 11:55

Sevgili okurlarım; Ayda iki kez bu köşede buluşmanın heyacanıyla siz değerli okuyucularımıza bildiğim bilgileri ve düşüncelerimi aktaracağım, sür-çü lisan olursa af ola.

 

 

 

Dursun Bayram H&H YORUM

 

 

Bu gün tartışması hiç aklımıza gelmeyen milli adımız Türk, ülkemize de Türkiye diyoruz. Her ulusun bir adı kimliği tanımı olduğu gibi bizim de taa Göktürkler’den gelen Türk kimliğimiz var. Hazreti Cumurbaşkanı Vatikan’a Papaz2ın ziyaretine gitti geldi. Türk Tabipler ve Türkiye Odalar Birliği’nin Türk ve Türkiyesine kafayı taktı. Duyarlı vatandaş olarak sorgulamak doğal hakkımız, eyyy Hazreti Cumhurbaşkanı bu ülkenin kimliği ile oynarsan yer yerinden oynar. 80 milyonun değil 350 milyon Türk’ün sigortası atar ve çılgın Türk’te sabır kalmadı da barut fıcısı gibi patlarsa durdurmak zor olur, Türk’ün adı kimliği millattan öncesine dayanır.

 

 

AKP iktidarınız döneminde bir çok tabeladan T.C kaldırıldı yine döneminiz de değişik isimlerle Türk Silahlı Kuvvetleri2ni yıprattınız, onların içine sızan pislik Fetocüları size anlatan subayları Ergenekon Balyoz gibi saçma sapan isimlerle yine pislik Fetocü savcı ve hakimler tutukladı, bunlarla bir zamanlarda el ele kol kola beraberdiniz, sonra beni kandırdılar dediniz…

 

 

Eğer milli olan değerlere sahip çıkmazsanız bir gün milliyetinizi de elinizden alınırsa hiç şaşırmayın. “TÜRK” ulusumuzun kimliğidir. 10 bin yıllık kökeni vardır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup da “Türk” adından rahatsız olanın ya dini ya kimliği ya da kanı bozuktur. Bunun başka tanımı yoktur. Her ulusun kurumların da milli isim vardır. Deutsche Ärzte Kammer. Deutsche Bahn. Deutsche Rotes Kreuz. Deutsche Bank.vs. Türkiye Barolar Birligi, Türk Tabibler birliği. Türk Silahlı kuvvetleri. Sizler Türkiye Büyük Millet Meclis’inde Türk milleti adına yemin ettiniz. Süslüman millet adına değil. Kim ki bu vatana, ulusa ihanet ederse yediği içtiği zehir zıkkım olsun.

 

 

Türk ulusunun bu önemli ve zor günlerde savaş anında tartıştığınız konuya bakın? Bu normal bir durum değil. Türk halkını üzmeye incitmeye ve bölmeye hakkınız, hakkımız yok. Varsa kurumlarda yanlışlık onu sakince yargıya teslim edersiniz. Gürültü yapmanın milleti çileden çıkarmanın kime faydası olacak hiç düşündünüz mü?

 

 

Siz bu işlerle meşgul olurken yıllardır Türk isminden nemalanan milliyetçi Devlet Bahçeli ve ekibi size destek oluyor. Ne diye hangi yüzle Milliyetçilerin karşısına çıkacak şu an bilinmiyor.

 

 

Yeni CHP’nin Genel Başkanı, gerçek CHP’yi bilmeyen tanımayan A takımı ne yapıyor onlar da size çalışıyor, size karşı çıkan Atatürkçü, devrimci ve ulusalcı kim varsa partiden ya uzaklaştırılıyor ya da hızlı disiplin kurulu ile ihraç ediliyor, 3-4 Şubatta yapılan kurultay rezaletini 80 milyon izledi. 1100 delegenin imzasını alan Sayın Genel Başkanımız 790 oyla seçiliyor. Aday olan Genel Başkan adayına salonda faşizan baskılar uygulandı, onur üyesi kartı verdikleri üyeleri kapılardan çevirerek ciddi gerginlikler yarattılar, Sayın Genel Başkanın listesini hallaç pamuğuna çevirdiler. Ankara’nın yemekçi İl başkanının ikramla dağıttığı yemeklerden 200 kişi zehirlendi, en acısı da Partimizin uzun zamandır Cumhurbaşkanı adayı olarak dillendirdiği Sayın Yılmaz Büyükerşen beş altı bin kişilik CHP kurultayını idare edemedi. 80 milyona nasıl Cumhurbaşkanlığı yapacak, sokak da bunu söylüyor.

 

 

Evet Sayın Cumhurbaşkanımız; TBB’nin yanındayız, adında TÜRK olan her kurumun ve TÜRK milletinin de yanındayız.

Hukukun bittiği yerde zulüm başlar. Milli kimliğimize sahip çıkıyoruz. “Ne Mutlu Türk’üm diyene “ demeyenin canı cehenneme.

Saygılarımla

 

 

Dursun Bayram Twitter

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
‘Gözlerinden öpüyorum’
Türk milleti ve Türklük
Demokrasi