Tüm Özellikleriyle Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir?

Tüm Özellikleriyle Balık Burcu Erkeği Nasıl Bir Erkektir?
2 Haziran 2020 15:42

Balık burcu 21 Şubat’ta başlar ve 20 Mart’ta sona erer. Bu, Zodyak’ın son 12. burcudur ve bu yüzden her birinden azar azar özellik aldığına inanılmaktadır.

 

Balık Neptün Tarafından Kontrol Edilir…

Duygusaldır, genellikle günlük karışıklıklardan kopan romantizmin bunda büyük bir payı vardır.

Balık Burcu Erkeğinin Özellikleri

Balık burcu erkeği, sevdiği kişiden hayatta bir şeyler talep etmez, ancak aşık olduğu sevgilisinden tam dönüş bekler. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek için, bu burç yeteneklerinin potansiyelini ortaya çıkarmaya yardımcı olacak bir kadına ihtiyaç duyar.

Her zaman yardım etmeye hazırdırlar, hem de çıkarlarını göz ardı ederek. İlk önce başkalarına yardım ederler, özellikle arkadaşlarına… Ancak başkasının yardıma ihtiyacı yoksa o zaman kendi işlerine ve görevlerine başlarlar. Balık burcu erkekleri en ufak şeye yardım etmeye başlar ama rahatsız olursalar sinirlenirler. Duygusal insanlar olduğundan duyguları hep en sınırda yaşarlar.

Bu nedenle, öncelikle kalp ve sinir sistemini korumaları gerekir.

Balık burcu erkekleri ikili tabiatlardır, farklı yönlerde yüzen iki balık imgesi bunu simgelemektedir. Tüm yaşamları boyunca çelişen arzulardan muzdariplerdir.

Avantajlar Ve Dezavantajlar

Balık burcunda doğan erkekler hiçbir konuda net karar veremez. Yardım etmeyi sevseler de sorumluluğu başkalarının omuzlarına kaydırmayı tercih ederler. Bu yüzden, “işsiz” gibi görünürler. Bu onların ana dezavantajıdır. Ancak güçleri, ruh eşlerine tamamen teslim olma, gerçekten ve içtenlikle sevebilme yeteneğidir.

Mizaç Ve Karakter

Zodyak’a göre balık burcu, yorgunmuş gibi doğmuştur. Üstesinden gelmek, birçok sorunu, vakayı, engeli çözmek için yeterli enerjileri yoktur. Her şey onları olumsuz etkiler: ısı, rüzgar, yağmur, kar, kavga. Televizyon karşısında uzanmayı ve rahatlamayı tercih ederek daha da uyuşuk ve yorgun hale gelirler.

Ancak yükselene göre değişiklik olabilir. Bazı balık burcu erkekleri çok aktifler ve sonuca varmadan önce hiçbir işi bırakmazlar.

Gündüz veya gece uyku sorunları vardır. Bazı balıklar gece uyanık kalır ve gündüz uyur.  Hiçbir iş yapmasalar bile kendilerini yorgunluktan tüketene kadar uyumazlar. Büyük sorunlar ya da küçük sıkıntılar onlar için fark etmez; yaşamdaki eksiklikler arşa ulaşsa bile keyiflerini kaçırmazlar.

Kıyafet seçerken, bu insanlar genellikle biraz dağınıktır; resmi kıyafetler onlar için değildir. Genellikle kendi hayal gücüne ve mistisizmine güvenirler.

Balık Elementi: Su

Su ve balık burcu kişiye “akışkanlık” kazandırır. Kelimenin tam anlamıyla akışla gider, yolda ortaya çıkan engellerin üstesinden gelmek istemez. Kendilerini kötü hissettiklerinde sorunları çözmeyi hep ertelerler ve herhangi bir eylemde bulunmamayı tercih ederler. Su elementi, bu insanları yüksek hassasiyetle ödüllendirmiştir ama sık sık ruh hali değişikliği ile de cezalandırmıştır. Bir anda cesaret dolup bir anda küçük sorunlar yüzünden cesaretlerini kaybedebilirler.

Sevdiği kişiye ise suyun yolunu bulmasını beklemekten başka çare kalmaz.

Balık Burcu Erkeği ve İlişkiler

Su, ateş ile uyumlu değildir. Sadece suyun oluşturacağı kara bulutlardan korkmayan, hava burçları ile iletişim mümkündür. İdeal bir partner, toprak ve su unsurlarını taşıyan bir kişi olacaktır.

Balık burcu erkeği pozitif karakter özellikleri şunlardır:

  • Çekicilik,
  • Sosyallik,
  • Arkadaşça tutum,

Olumsuz özellikler:

  • Karakterin değişebilirliği,
  • Çabuk sinirlenme,
  • Aşırı duygusallık,
  • Karamsarlık,

Erkek balık burcu ise Balık su elementinin himayesinden kurtulmaya çalışmalıdır.

Tüm keskin köşeleri atlatmaya çalışan, aralarında ustaca manevra yapan başka bir balık burcu ile asla anlaşamaz.

Rahat bir varoluş için, su kütlelerinin yakınında yaşayacak bir yer seçmesi gerekir. Yani toprak…

Balık Burcu Hediyesi

Evlerinde mutlaka bir akvaryum bulunmalıdır. Onlar için ev, güzellik, rahatlama ve tefekkür edilmesi gereken yerdir.

Balık Burcu Erkeği Evlilik

Balık burcu erkeğinin kadınlarla ilişkisi asla hızlı gelişmez. Partneri yıllarca kendisinden evlilik teklifi bekleyebilir. Muhtemelen 35 yaşında, hatta daha büyük yaşta evlilik için önemli adımı atarlar.

Zenginlik için çabalamaz, çok az ile yetinirler. Bu nedenle, çift olarak böyle birini seçtiyseniz, iyi para kazanmak için çalışmaya hazır olun.

Maalesef rahat yaşamak için kariyer basamaklarından tırmanmaya veya faaliyet alanlarını değiştirmeye çalışmazlar. Genellikle balık burcunun eşi, kocasından daha fazla kazanır, ancak bu onu hiç rahatsız etmez.

Seçim yaparken karşısındakinin görünüşü onun için önemlidir. Güzelliğe hayrandır ama bunu dile getirmez.

Natalastroloji.com üzerinden balık burcu Zodyak’ındaki tüm etkileri doğru gözlemlerle edinebilirsiniz.