Tekin Bingöl, CHP örgütlerini WhatsApp’tan mı yönetiyor?!

Tekin Bingöl, CHP örgütlerini WhatsApp’tan mı yönetiyor?!
11 Eylül 2016 08:22

Halkın Habercisi CHP’nin daha iyi yönetilmesi ve başarılı olabilmesi için yapıcı eleştirilerine devam edecek ve etmek zorunda…

 

 

 

 

Biliyoruz birileri H&H sussun ve dikensiz gül bahçesinde yürüyelim istiyor ama siz değerli okuyucularımız olduğu sürece onların rüyaları gerçekleşmeyecek…

 

H&H ÖZEL

 

Gelelim haberimizin başlığına…

 

CHP’nin il başkanları önceleri bir kaç kişi arasında oluşturdukları, WhatsApp gurubunu zamanla, faydalı olduğu görülünce tüm il başkanlarını dahil ederek kullanmaya başladılar. Aylardır kendi aralarında, resmi olmadan informel bir şekilde, yazışan il başkanları, burada kendi illerinde başarı ile uyguladıkları projeleri vs birbirlerine öneriyorlardı. Böylelikle sürekli iletişim halinde olan il başkanları arasındaki yakınlık artıyor ve etkileşime dönüşerek sinerji ile yeni projeleri fikirler doğmasının önü açılıyordu.

 

Tabi il başkanları, bu grupta kalmak şartı ile zaman zaman partinin kötü gidişini vs’de seviye içerisinde eleştiriyorlardı. Bundan doğal da bir şey olamaz.

 

Ta ki CHP’nin örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl bu gurubu öğrenerek, whatsup’a dahil olana kadar!

 

Evet bir il başkanının ispiyonlaması sonrası Bingöl de geçenlerde ‘Yahu beni de dahil edin’ diyerek guruba katılıyor. H&H’nin edindiği bilgilere göre buraya kadar her şey normal. Ancak bir süre sonra Bingöl, fikir alışverişi için kurulan resmi olmayan bu gruba sürekli müdahalelerde bulunarak, il başkanlarına, talimatlarını WhatsApp üzerinden vermeye başlıyor.

 

Düşünsenize örneğin Isparta, Ordu vs il başkanına, Bingöl grup üzerinden herkesin, diğer il başkanlarının görebileceği bir şekilde, şu gün şurada genel başkan yardımcımız bilmem kim gelecek, şu saatte şunlar bunlar şu şekilde hazır olacak gibilerinden talimat yazıyor!

 

Ee doğal olarak da CHP parti kültürüne göre o ilin en büyük temsilci olan il başkanları da yazılı olarak ya da en azından bir telefon açılarak talimat almaya alışkın oldukları için bu konudan ciddi rahatsızlık duymuşlar…

 

Biz de Halkın Habercisi olarak Tekin Bingöl’ e soruyoruz:

 

Yahu sayın Bingöl, siz ki Çankaya Belediyesi nerede park açılışı yaparsa her hafta bir parkın açılışında hazır bulunacak kadar vakit bulabiliyorsunuz da, koskoca il başkanlarımızı ziyaret edecek ya da telefon açacak kadar vakit ayıramıyor musunuz?

 

Lütfen siz Önder Sav’dan böyle mi gördünüz? Yıllarca sayın Sav’ın eteğinin dibinde gezinirken hiç mi parti kültüründen bişey almadınız?

 

 

222

333