Sosyopix ile en güzel doğum günü hediyeleri

Sosyopix ile en güzel doğum günü hediyeleri
1 Mayıs 2017 11:28

Sevdiklerinize güzel ve anlamlı hediye vermek, onları her doğum günlerinde hatırladığınızı göstermek çok önemlidir.

 

 

 

 

 

Doğum günü hediyeleri ile sevdiklerinize güzel sürprizler yapacak ve onlara unutamayacakları anlar yaşatacaksınız. Anı kitapları, kare kartlar, polo kartlar, takvim kutuları, modern çerçeve tasarımları, kanvas tablolarla sevdiklerinize özel doğum günü sürprizleri yapın. Klasik kartlar, metal magnet ve foto şeritlerle de anıları ölümsüzleştirin.

 

 
En Güzel Doğum Günü Hediyeleri ile Anılar Ölümsüzleşsin
Dekoratif ipler ya da minik mandallarla hazırlayacağınız özel fotoğrafları sevdiklerinize doğum günlerinde en güzel doğum günü hediyeleri olarak sunabilirsiniz. Mini foto kartları ve özel tasarlanan foto kartları ile doğum günü hediyenizi daha özel hale getirebilirsiniz. Eğlenceli rozetler ise fotoğrafları daha anlamlı hale getirir. Çanta, ceket ya da kot pantolon üzerine takılacak olan eğlenceli rozetler ile 70’li yıllara dönüş yapacaksınız.
Sevdiklerinizin Doğum Gününe Özel Anı Kitapları
Fotoğraf albümlerinden hazırlayacağınız özel fotoğrafları anı haline getirebilirsiniz. Albümler, şık ve modern tasarımlardan oluşur. Farklı stickerlarla da çok değişik hale getirebilirsiniz. İlginç takvim yapraklarından da sevdiklerinize farklı bir doğum günü sürprizi hazırlayabilirsiniz. Sevdiklerinize ömür boyu yanlarında taşıyacakları güzel resimlerden oluşan takvimler hazırlatarak onlara ne kadar özel olduklarını da hissettirebilirsiniz. Dekoratif kanvas tablolar ise doğum günü hediyeleri arasında özel bir anlam ifade eder, sevdiklerinizin duvarlarını süsler.
Özel Magnet Tasarımları

 
Son dönemlerde oldukça moda olan magnetler, farklı tasarım ve çizgilerden oluşuyor. Buzdolabına, masa lambasına ya da tüm metal yüzeylere yapıştırabilirsiniz. Kendi tarzınızı yaratacağınız gibi sevdiklerinizin özel fotoğraflarını da magnet üzerinde bulabilirsiniz. Ön yüzeyleri parlaktır ve arka kısmı yapışkanlıdır. Magnetleri, şık kutu ve tasarımları içinde sevdiklerinize doğum günü sürprizi olarak sunabilirsiniz.
Sosyopix ile sevdiklerinize özel doğum günü sürprizleri hazırlayın. Hazırlanan resimler ücretsiz kargo ile sizlere ulaştırılır. https://www.sosyopix.com/dogum-gunu-hediyesi ile beğendiğiniz tasarımın üzerine tıklayın ve siparişinizi verin. Beğendiğiniz modeller en fazla 3 gün içinde hazırlanır. Ürünün üzerine tıklayın ve yükle& hazırla işlemi ile kısa saniyeler içinde işleminizi tamamlayın. En anlamlı hediyeleri sevdiklerinize farklı tasarımlarla hazırlayabilirsiniz.