Şimdi ben buraya neden çıktım?

Şimdi ben buraya neden çıktım?
22 Ağustos 2014 14:00

Ahmet Davutoğlu’nun AKP’nin yeni genel başkan adayı olacağının açıklanmasının ardından sürpriz bir basın toplantısı yapacağını duyuran Binali Yıldırım’ın toplantıda yeni bir şey söylememesi gazetecileri şaşırttı.

 

 

Yıldırım özetle, bizde liderlik kavgası olmaz diyerek sosyal medyada düzenlediği basın toplantısıyla ilgili aykırı görüşler ortaya atanlara sitem etti. Yıldırım, “Dün bu basın toplantısını duyurduğum andan itibaren sosyal medyada çok çeşitli haber trafiği başladı. Özellikle yoğunlaşılan şey acaba Binali Yıldırım ne diyecek, aykırı bir çıkış mı yapacak gibi bir takım spekülasyonları maalesef izledim.” dedi ve ekledi: “Bu basın toplantısında herkesi şaşırtacak bir açıklama yapamıyorum. AK Parti içine nifak sokmak isteyenler maalesef bu sefer de elleri boş dönmüşlerdir. AK Parti bugün olduğu gibi yarın da ülkenin daha ileriye gitmesi halkın refahının artması için var gücüyle çalışacaktır.”
Ancak neden basın toplantısı yaptığına herhangi bir açıklama getirmedi.

 

 

UMUDUMUZ ŞABAN’DAKİ KONUŞMAYI AKILLARA GETİRDİ

 

 

Öte yandan Binali Yıldırım’ın bu basın toplantısı Kemal Sunal’ın ölümsüz “Umudumuz Şaban” filmindeki Muhtar Adayı Konuşması’nı hatırlattı. İşte o anlar:

 

 

Kaynak: Rota Haber