Sarıyer İmamı, CHP’lilerle yaş günü pastası kesti

Sarıyer İmamı, CHP’lilerle yaş günü pastası kesti
10 Ocak 2017 11:10

CHP’li Hüseyin Coşkun ile FETÖ imamı Muzaffer Taşkın bir doğum günü partisinde aynı karede yer aldıkları fotoğraf ortaya çıktı.

 

 

 

 

FETÖ’nün belediye imamı Erkan Karaarslan’la Belediye Başkanı Şükrü Genç’in samimi pozlar verdiği görüntülerin ardından CHP’li Sarıyer Belediyesi’nde yeni bir skandal ortaya çıktı. 30 Eylül tarihinde FETÖ soruşturması çerçevesinde tutuklanan terör örgütünün Sarıyer İmamı Muzaffer Taşkın’ın da belediyeyle içli dışlı olduğu belgelendi.

 
Taşkın, CHP’li Meclis Başkanı Hüseyin Coşkun’un da olduğu bir doğum günü etkinliğine katılmış. Etkinlik sonrası
Taşkın, Coşkun ve belediye personelinin toplu olarak fotoğraf çekildikleri görülüyor.

 

 

PASTA SONRASI SELFİE ÇEKTİLER

 

 

 

Taşkın’ın belediye içerisinde bazı müdürlerle de çok yakın ilişkide olduğu iddia ediliyor. Fatih Koleji yöneticileriyle yakın ilişkide olan Taşkın’ın Sarıyer’deki bürokrat ve siyasilerle yakın ilişkide olduğu biliniyordu. Taşkın’ın bu sayede FETÖ’nün çok sayıda kirli işini çözdüğü iddia edildi.

 

 

 

Erkan Karaarslan’ı villasında saklamış

 

 

Belediye Meclis Başkanı Hüseyin Coşkun ile yakın ilişkide olan Taşkın’ın aynı zamanda FETÖ soruşturmasında tutuklu olan Erkan Karaarslan ile de yakın ilişkide olduğu biliniyor. Karaarslan’ın yakalama kararı sonrası Taşkın’ın Kireçburnu’ndaki villasında 2 hafta kaldığı iddia edildi.

 

 

 

Adeta lüks bir şato

 

 

Muzaffer Taşkın’ın Kireçburnu’ndaki villası yıllarca tartışma konusu olmuştu. Milli Emlak Müdürlüğü’nden kiraladığı yeri Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nden aldığı imtiyazla lüks bir şatoya çevirmişti. Yapılan şikâyetlere rağmen lüks villaya hiçbir işlem uygulanmamıştı. Şu anda Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Taşkın’ın askerde olan bir oğlunun da bu soruşturma çerçevesinde bir süreliğine tutuklu kaldığı öğrenildi.

 

 

Kaynak: Akşam