Sağlık Bakanlığı, otel toplantısı için milyonlar ödeyecek!

Sağlık Bakanlığı, otel toplantısı için milyonlar ödeyecek!
14 Nisan 2024 09:09

Sağlık Bakanlığı tarafından önümüzdeki hafta düzenlenecek “Bitkisel ilaçlar için uluslararası iş birliği ağı’’ toplantısına tam 4 milyon 854 bin lira harcanacak.

 

 

 

16-20 Nisan günlerinde İstanbul’da 5 yıldızlı bir otelde yapılacak toplantıya yurt içi ve yurt dışından 250 konuk katılacak. Sözcü’de yer alan habere göre toplantının günlük maliyeti 1 milyon 213 bin lira olacak. Toplantıya yurt dışından 100 konuk gelecek. Sağlık Bakanlığı “Dünya Sağlık Örgütü’nün Bitkisel İlaçlar İçin Uluslararası Düzenleyici İşbirliği Ağı (International Regulatory Cooperation for Herbal Medicines-IRCH)’’ toplantısı organizasyonu için 1 Mart 2024’de ihaleye çıktı. İhale sonucu 1 Nisan 2024’te Narin VIP Turizm şirketiyle 4 milyon 854 bin TL’lik sözleşme yapıldı.

 

 

HEDİYELER DE VERİLECEK

 

 

16 Nisan’da başlayıp 20 Nisan’da sona erecek olan toplantı için istenen şartlar da dikkat çekti. Toplantı İstanbul Şişli’deki beş yıldızlı bir otelde yapılacak. Konaklama, yemek, havaalanı transferleri gibi harcamalar karşılanacak. Toplantı sonunda protokol üyelerine camdan yapılmış hediyelik eşyalar sunulacak.