Rüzgar gülleri ile Bozcaada

Rüzgar gülleri ile Bozcaada
7 Şubat 2016 08:12

Eşsiz güzellikte olan ve birçok doğal, tarihi mekana sahip olan Bozcaada.

 

 

Renkli çiçeklerle donatılmış sokakları, her Çarşamba kurulan semt pazarı, denizi ile, rüzgar gülleri ile, kumsalıyla, kekikle dolu tepelik yerleri sizlerin gözlerini kamaştıracak denklikte. Bozcaada güzel ülkemizin 3.büyük adasıdır ve Çanakkale Boğazının girişinde, Ege kıyılarında bir yerdir. Bozcaada da öyle üzüm bağları vardır ki ve bunların ardında güzel ve şirin bağ evleri, kokusuyla ve tadıyla başka bir lezzet olan üzümleri insanın diline resmen bir tat zenginliği yaşatır. Ada, küçük, şirin koylara, deniz manzaralı kafelere ve oraya özgü nefis şaraplara sahiptir.

 

 
Bozcaada otelleri, tamamıyla bir cezbedici, tarihi mekanlara kurulmuş. Köklü bir geçmişe ve tarihe dayanan Bozcaada’da geçirdiğiniz her vakitte, her bastığınız toprakta, her dolaştığınız sokakta bunu hissedeceksiniz. Kültür bakımından da birçok kültüre ev sahipliği yapmıştır. Gezdiğiniz her sokağı, gördüğünüz rüzgar gülleri, o müthiş üzüm bağları, doğa kokusu emin olun ki ileride burnunuzda tütecek. Oldukça organik ve taze meyve, sebzelerin tadını asla unutamayacaksınız.

 
Bozcaada’ya gelmek isteyenler, Bozcaada’ya gelmeden hemen önce bozcaadam.net dahilince yapacakları ufak çaplı bir araştırma içerisinde, Bozcaada’ya ait en güncel bilgilere ulaşabildikleri gibi yine Bozcaada tatilleri içerisinde göz önünde bulundurmaları gereken ipuçlarına rahatlık ile ulaşabilirler. Öyle ki sitemiz içerisinde, Bozcaada’ya nasıl ulaşacağınızdan, Bozcaada’da nerede kalacağınıza kadar son derece geniş bilgilere ulaşmanız mümkündür.