Rus turistlere kapkaç şoku

Rus turistlere kapkaç şoku
12 Temmuz 2013 16:30

Antalya’da bir arkadaşıyla tatil yapan Rus uyruklu 22 yaşındaki Yana Spitsina’nın 700 dolar ve cep telefonu bulunan çantasını çalan 30 yaşındaki G.T polis tarafından yakalandı.

Olay dün saat 16.30 sıralarında Dumlupınar Bulvarı üzerinde meydana geldi. Antalya’ya tatile gelen Yana Spitsina ve bir kadın arkadaşı, Konyaaltı Sahili’ne gitmek istedi. Yürüyerek ilerleyen ikili G.T.’nin Saldırısına uğradı. İçerisinde 700 dolar, cep telefonu ve pasaportların bulunduğu çantayı genç kızın kolundan zorla alan G.T. koşarak uzaklaştı. Çevredekilerden yardım isteyen Rus turistler için polis seferber oldu. Bölgeyi çembere alan polis yaklaşık 2 saat sonra şüpheliyi para ve cep telefonu ile yakaladı.

Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne getirilen G.T., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Olay dün saat 16.30 sıralarında Dumlupınar Bulvarı üzerinde meydana geldi. Antalya’ya tatile gelen Yana Spitsina ve bir kadın arkadaşı, Konyaaltı Sahili’ne gitmek istedi. Yürüyerek ilerleyen ikili G.T.’nin Saldırısına uğradı. İçerisinde 700 dolar, cep telefonu ve pasaportların bulunduğu çantayı genç kızın kolundan zorla alan G.T. koşarak uzaklaştı.

Çevredekilerden yardım isteyen Rus turistler için polis seferber oldu. Bölgeyi çembere alan polis yaklaşık 2 saat sonra şüpheliyi para ve cep telefonu ile yakaladı. Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne getirilen G.T., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.