Real Madrid teknik direktörü Mourinho:Galatasaray zor bir rakip, maçın favorisi yok

Real Madrid teknik direktörü Mourinho:Galatasaray zor bir rakip, maçın favorisi yok
2 Nisan 2013 22:25

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde yarın karşılaşacakları Galatasaray’ın zor bir rakip olduğunu belirterek, maçın favorisinin olmadığını söyledi.

 

 

 

 

Santiago Bernabeu Stadı’nda basın toplantısı düzenleyen Mourinho, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde mücadele eden bir takımın, büyük heyecan ve istekle maçlara çıkacağını ifade ederek, “Maçın favorisi yok. Porto veya Inter, UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’nu kazandıklarında, favori takımlar olarak telaffuz edilmemişti. Galatasaray zor bir rakip, yabancı futbolcularının yanında iyi Türk futbolcuları da var. Galatasaray’ın karşılaşma öncesi çok rahat olması nedeniyle bizi zor bir maçın bekliyor” dedi.

 

 

 

 

 

Jose Mourinho, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i iyi tanıdığını belirterek, “Galatasaray, büyük bir teknik direktöre sahip. Terim, çok sevdiğim bir teknik adam. Fiorentina ve Milan’daki dönemlerinden bu yana onu izliyorum. Bu düzeydeki maçları bilen, defansta ne yapması gerektiğini bilen, burada oynamaktan korkmayan biri. Dünyanın en iyi takımlarında oynayan futbolculara sahip. Kazanmayı bilen, Real Madrid’e karşı kazanmanın ne olduğunu bilen biri” diye konuştu.