Özgür Özel’den AP üyelerine teşekkür

Özgür Özel’den AP üyelerine teşekkür
8 Kasım 2023 08:54

Özgür Özel, genel başkan seçilmesi sonrasında kendisini tebrik eden Avrupa Parlamentosu Sosyalistler ve Demokratlar Grubu Başkanı ve Avrupa Sosyalistler Partisi (PES) Birinci Başkan Yardımcısı Iratxe Garcia Perez ve Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor’a teşekkür etti.

 

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla genel başkan seçilmesi sonrasında kendisini tebrik eden Avrupa Parlamentosu Sosyalistler ve Demokratlar Grubu Başkanı ve Avrupa Sosyalistler Partisi (PES) Birinci Başkan Yardımcısı Iratxe Garcia Perez ve Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor’a teşekkür etti.

Özel’in kendisini tebrik eden Garcia Perez’e teşekkür ettiği mesajda “Nazik sözleriniz için teşekkür ederim Iratxe Garcia Perez. İlk fırsatta memnuniyetle Avrupa Parlamentosu’na katılacağım” ifadesine yer verdi.

Özel, kendisini tebrik eden Sanchez Amor’a ise şöyle teşekkür etti: Nazik tebrikleriniz için çok teşekkür ederim Nacho Sanchez Amor. Sık sık iletişim kurmayı sabırsızlıkla bekliyorum.