Özel görevli Devlet Bahçeli’ye sakın güvenilmesin

Özel görevli Devlet Bahçeli’ye sakın güvenilmesin
9 Haziran 2014 15:41

Balık hafızalı bir toplum olduğumuz için uyarı görevini yapmak zorundayız.

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

Önce bir soru ile başlayalım.

 

Abdullah Gül’ü 2007’de Cumhurbaşkanı seçtiren kim?

 

O tarihte Devlet Bahçeli, Parti Grubu’nu hiçe sayarak ve hiçbir istişare yapmayarak tek başına karar verip milletvekilleri ile oylamaya katılıp Recep Erdoğan’ın çıkardığı bütün yasalara hatta ihanet yasalarına bir noter marifeti ile gözü kapalı olarak onay verip Türkiye’nin altını üstüne getirten ve bu yolla üst komuta kademesinin, aydınların, gazetecilerin, yurtseverlerin kodese tıkılmasına sebep olan o dur.

 

Herkes insaf ile düşünsün; bu dediklerim doğru değil mi?

 

Özel görevli Devlet Bahçeli’nin milliyetçilik söylemleri ile bağırıp gürlemesine sakın kimse aldanmasın.

 

Çünkü bu adinin bayağısı numaralar onun görevi ile ilgilidir.

 

Zaten Türk milletini ya dindarlık numaraları ya da milliyetçilik numaraları ile ikna edebilirsiniz ki bu da sadece söylemlere dayanır.

 

Bu söylemlerle Türk milletini uyuturlar ama icraatları ile onlar uyanıncaya kadar tersini yaparlar.

 

Tıpkı BOP Eşbaşkanı Recep Erdoğan’ın dindarlık numaraları ile samimi dindar halkımızı uyutup öte taraftan hem ülkeyi bölünme noktasına getirip hem de deveyi hamutu ile yutma noktasına getirmek gibi Devlet Bahçeli’de kendisine Türk milletinin aleyhine olarak yüklenen misyonun gereğini yerine getirme görevi vardır.

 

Bu bağlamda olmak üzere Devlet Bahçeli şimdi de ”çatı aday” numarası ile ki bu uyduruk tabir ne anlama geliyorsa bilmiyoruz, Recep Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçtirmekten başka bir misyonu yoktur bu aşamada.

 

Aksi halde pabuçun çok pahalı olduğunu kendisi de çok iyi bilmektedir.

 

Benim ve tüm insanlığın bildiği bu konudaki bir gerçek varsa o da en iyi birleşme ve kenetleşme noktası ‘’temel aday’’ kavramında olur herhalde.

 

Bu nedenle zamanında daralmasına rağmen bir erken uyarı sistemi ile tüm politikacıları uyarıyorum ki sakın Devlet Bahçeli’nin korku fantezisine dayalı bu ”çatı aday” komedisi ile kimse ilgilenmesin.

 

Devlet Bahçeli görevini yapacak.

 

Siz de Recep Erdoğan’ın ihanet icraatları ile bölünme noktasına gelen ülkemizi ayrışmaktan kurtaracak ve halkımızın rahatlıkla oy vereceği bir cumhurbaşkanı adayı tespit edin ve bunun istişaresini çeşitli iletişim kanalları ile başta halkımız olmak üzere STK’lar ile yapın.

 

Aksi ne mi olur?

 

Özel görevli Devlet Bahçeli, ağalarının talimatı ile Türk milletini uyutmak için milliyetçilik şarlatanlığı yaparak süreyi yiyip bitirerek BOP’un uzatmalı çavuşu Recep Erdoğan’ı zayıf bir rakiple karşı karşıya bırakacak şekilde onun hiç hazzetmediği Atatürk’ün makamına getirip oturtmaktır.

 

Ey Türk Milleti!

 

Çok iyi anımsayın ki Devlet Bahçeli denilen nam adam her defasında sözel olarak küresel güçlerin işbirlikçisi ve sadık taşeronu Recep Erdoğan’a saldırır ama onun ayakları tökezlediği anda kurtarır.

 

Devlet Bahçeli’nin şimdiye kadar yaptıklarını çok iyi analiz edelim ve uyguladığı numaraları hep gözönünde bulunduralım.

 

Atalarımız ”Olaylara ibret gözü ile bakmayan göz budak deliğinden farksızdır” der ki ne kadar hikmet dolu bir sözdür.

 

Ne olursunuz bize yapılanları hiç unutmayalım.

 

Bir Japon atasözü ”Bir yapan bir daha yapar” der.

 

Bu nedenle şöyle geçmişe doğru bir gezinti yaparsak Devlet Bahçeli’nin çok derin bir numara içinde bulunduğu kesindir.

 

Son olarak yazımı nihayete erdirirken bir soru sormak istiyorum.

 

Özel görevli Devlet Bahçeli 2007’de BOP Eşbaşkanı Recep Erdoğan’ın kankası, noter misali onaycısı Abdullah Gül’ü Cumhurbaşkanı seçtirmeseydi ve o makamda yurtsever bir zat otursaydı vatanı bölme noktasına getiren ve devletin milli güçlerini kodese tıktıran bunca ihanet yasaları çıkar mıydı ve bu kadar acılar yaşanır mıydı?

 

Eğer bu dediklerimi kabul ediyorsanız tüm bunların ağır sorumluluğu milliyetçilik şarlatanlığı yapıp Türk milletini uyutarak Abdullah Gül’ü 2007’de Cumhurbaşkanı seçtiren Devlet Bahçeli değil midir?

 

Tüm yurtseverler ve gerçek milliyetçiler çok uyanık olmak zorundadırlar.

 

 

 

[email protected]

 

İbrahim ÖZDOĞAN twitter


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!