‘Nevzat Tarhan SADAT’ın hissedarı; ben açıklama yapınca Adnan Tanrıverdi’ye satıyor’

‘Nevzat Tarhan SADAT’ın hissedarı; ben açıklama yapınca Adnan Tanrıverdi’ye satıyor’
16 Ekim 2021 09:21

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, Adnan Tanrıverdi’nin kurucusu olduğu SADAT’la hiçbir ilgisi olmadığını duyurduğu Üsküdar Üniversitesi Rektörü Nevzat Tarhan’la ilgili bir evrak paylaştı. Peker, Tarhan’ın SADAT hissedarı olduğunu iddia ederek, “SADAT’la ilgili ben açıklamalar yapmaya başlayınca Nevzat Tarhan hisselerini SADAT’ın başkanı Adnan Tanrıverdi’ye satıyor. Yani yine hileye başvuruyorlar” ifadelerini kullandı.

 

 

SADAT kurucusu Adnan Tanrıverdi, “Nevzat Tarhan devleti ve milleti için çalışan bir insandır. Ancak SADAT çalışmaları ile ilgili aktif bir faaliyeti olmamıştır.” demiş, Sedat Peker ise “Tekrar söylüyorum, Nevzat Tarhan psikolojik harp uzmanıdır ve SADAT’ın gayri yasal tüm işlerinin bir parçasıdır. Asla masum değildir.” açıklamasını yapmıştı.

Peker, Twitter’dan yaptığı seri halinde yaptığı açıklamalarda, Diriliş Postası’yla ilgili bir iddiada bulundu. Peker, “SADATçıların yasadışı bir şekilde örgütlü olarak hareket ettiklerinin delillerinden bir tanesi de diriliş postası isimli yayın organındaki bazı yazıların şifreli olarak örgüt mensuplarınca kullanılmasıdır. Bizim okuyup “a”diye anladığımız, onlar için aslında çok farklı bir anlam içermekte. Bu sistem, yapılan haberleşmeler; terör örgütü davası açmak için delil olarak kabul edilen bir şeydir” dedi.