Neden Protein Tozu Kullanmalıyım

Neden Protein Tozu Kullanmalıyım
8 Ocak 2021 20:43

Protein tozu yoğun fiziksel aktivite içerisinde olan tüm sporcuların ek besin olarak takviye alması gereken ürünlerdir. Yoğun olarak çalışan tüm sporcuların spor programları ile birlikte beslenme programları da belirlenmiştir. Ve bu beslenme programlarında yoğun olarak protein alımları sağlanmıştır.  Ancak yapılan zorlayıcı ve yoğun antrenmanlar nedeni ile her zaman doğal yollarla alınan proteinler yeterli gelmemektedir. Vücutta oluşan protein açığını takviye edebilmenin en sağlıklı ve en hızlı yolu ise protein tozlarıdır.

 

Protein tozları içerisinde düşük yağ, düşük karbonhidrat ve düşük şeker içermektedir. İlavesiz olan protein tozları aynı zamanda zenginleştirilmiş aminoasit kompozisyonuna sahiptir. Çünkü ağır çalışan tüm sporcuların en az protein kadar aminoasit dengesini de koruyor olması çok önemlidir. Tüm bunların yanında B6 vitamini de içeren protein tozları en sağlıklı şekilde vücudun ihtiyacı olan tüm besinleri sizlere sağlamaktadır. Aşısı efor harcayan sporcuların kaslanabilmesi ve güçten düşmemesi için eksik besin depolarının takviye protein tozu ile güçlenmesi önemli ve gerekli bir adımdır.

SSN Protein Tozu

Ssn Protein tozu en çok tercih edilen ve en çok satan ürünlerin başında gelmektedir. Farklı hacimlerde ve türlerde satışa sunulan bu ürünlerin düzenli kullanımı sonucu kas kütlenizdeki gelişim etkileyici olacaktır. Bu ürünlere en hızlı şekilde ve en uygun fiyatlarla SSN Sports sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. VE online olarak satın alabilirsiniz.