‘Muhalefet büyük bir hata yapmazsa, 2023’te iktidar Cumhur İttifakı’nın elinden kayıp gidecek’

‘Muhalefet büyük bir hata yapmazsa, 2023’te iktidar Cumhur İttifakı’nın elinden kayıp gidecek’
3 Ekim 2022 11:25

Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan, muhalefetin büyük bir hata yapmazsa, 2023’te iktidarın Cumhur İttifakı’nın elinden kayıp gideceğini belirterek, “Ufukta böyle bir tehlike varken, iktidarın oturup fırtınanın gelmesini bekleyecek hali yok herhalde. Elinde devlet imkanları ve büyük bir medya gücü var, doğal olarak emrideki bütün mekanizmaları devreye sokarak Altılı Masa’yı itibarsızlaştırmak için her yolu deneyecektir.

 

 

Eğer muhalefet bugüne kadar herhangi bir arızaya mahal vermeden sürdürdüğü birlikteliğini, dünkü toplantıda da kararlılıkla ifade edildiği gibi bundan sonra da devam ettirebilirse, bütün kötücül hikayelerine rağmen iktidar cenahının seçimlerde hayal kırıklığı yaşaması kaçınılmazdır.” diye yazdı.
Meral Akşener’in “Medyada öne çıkan ve kendilerini CHP’nin sözcüsü gibi gören bazı isimlerin özensiz bir dil kullandıklarını görüyorum. İncitici bir dilleri var” sözlerine işaret eden Ocaktan, “Kuşkusuz hiçbir gazetecinin ne yazacağına ya da ne konuşacağına kimsenin karışma hakkı yok, ama şu bir gerçek ki Altılı Masa’nın tabanını ve de muhalefete yönelme ihtimali yüksek muhafazakar kesimleri inciten bir medya dili, kesinlikle iktidara çalışan bir medya dilidir. Eğer sol medyanın, AK Parti iktidarıyla bilmediğimiz gizli bir flörtleşmesi varsa o başka…” ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın…