Moskova'da üniversite öğrenciler​i Esad'a destek için yürüdü!

Moskova'da üniversite öğrenciler​i Esad'a destek için yürüdü!
12 Kasım 2012 16:49

Moskova’da üniversite öğrencileri Esad’a destek için yürüdü!

 

 

 Rusya’da öğrenim gören Suriyeli öğrenciler, gurbetçiler ve Rusya’daki çok sayıda gençlik, halk ve toplum örgütlerinin katılımıyla maruz kaldığı Siyonist-Amerikan terör saldırılarına karşı Suriye’ye destek vermek için dün Moskova’daki şehitler meydanında bir araya geldiler.

 

 

 

 

Okumakta olduğunuz haber Suriye resmi haber ajansı SANA’nın bugün girdiği son dakika haberidir ve tamamen haberin SANA’daki Türkçe versiyonundan alınmıştır.
Yorumsuz veriyoruz:

 

 

Teröristlerin Suriye’de masum insanları, çocuk ve kadınları hedef aldığı bombalı terör eylemleri şiddetle kınayan katılımcılar, Körfez ülkeleri ve Türkiye’nin yanı sıra ABD ve Avrupa’daki müttefiklerinin Suriye’yi yıkmak ve halkını katletmek için kiralık teröristlere her türlü finans ve silah desteği sağladıklarına işaret ettiler.

 

Katılımcılar, Suriye’de hak ve adalet ilkelerini gözetip Suriye’yi destekleyen tutumundan dolayı Rusya yönetimi ve halkına teşekkürlerini ifade ettiler.

 

Cumhurbaşkanı Beşşar el-Esad’ın yönetimi ve bilge yaklaşımından duydukları onur ve gururu dile getiren katılımcılar;  şer ve düşman güçlerin emperyalist planlarına karşı koymada vatan ve yönetimin başarıya ulaşacağına ilişkin duydukları güveni dile getirdiler.