Mevlüt hediyelik çeşitleri ile MevlidimVar.Com’da

Mevlüt hediyelik çeşitleri ile MevlidimVar.Com’da
8 Aralık 2016 14:32

Mevlüt gibi dini amaçlı yapılan törenlerde duaları edilip, Allah’a olan bağlılık ve tövbeler edilir.

 

 

 

Mevlitler farklı amaçlarda yapılabiliyor. Bebek mevlitleri, sünnet mevlitleri, düğün ve nişan gibi merasim mevlitlerin de sevdiklerinize o günün anısına özel olarak isme özel hediyelikleri sunabilirsiniz. Bunun yanı sıra cenazeler ve sonrasında yapılan mevlitler ya da umre veya hac sonrası sevdiklerinize dağıtmak içinde farklı hediyeleri Mevlidim Var adresinde bulabilirsiniz. Mevlüt hediyelikleri düzenlenen merasime özel olarak farklı çeşit ve farklı sunumlarda yer alabiliyor.

 
Mevlüt Hediye İçerikleri

 
Bebek mevlitleri ya da sünnet cemiyetlerinde sevdiklerinize sunabileceğiniz şeker ve lokumları külah formlarında hazırlana hediyelikler ile sunma şansınız yer alıyor. Bu sunumlarda isme özel olarak hazırlanabilen uygulamaları da seçmeniz mümkün. Ayrıca düğün ya da nişan gibi merasimlerde Kuran-ı Kerim, Yasin Kitabı, tespih ya da buna benzer birçok farklı hediye seçiminizi yine isme özel olarak sipariş vermeniz mümkün.

 
Cenaze, umre ya da hac sonrasında yapılan mevlütlerde de set olarak satın alabileceğiniz tespih, seccade, Yasin kitapları Mevlidim Var adresinde yer alıyor.

 
Oldukça fazla çeşide ve içeriği sahip olan hediyelik sunumlar hakkında detaylı bilgi almak için sitede yer alan telefon numaraları aracılığı ile müşteri temsilcilerine ulaşarak bilgi edinebilirsiniz. Mevlüt hediyelikleri içinde aynı zamanda mevlüt setleri de bulunuyor. Bu setler içerisinde Yasin, kokulu kutu tespih tül bir torba içinde hazırlanıyor. Bunun yanı sıra dilerseniz mevlit hediyeliklerinizi süslemek için aksesuarları da siteden alabilirsiniz.

 
Hediyeolarak sunulabilecekler içinde sadece mevlütlerdesunulan hediyeler yer almıyor Ayrıca sizin için özel olan sevdiklerinize özel olarak hazırlatabileceğiniz birçok hediye seçeneği de site de yer alıyor. Kişiye özel olarak hazırlanan bu sunumları da sipariş vermeniz mümkün.

 
Mevlidim var adresinde dini içerikli olarak birçok çeşide ulaşabilir ve istediğiniz adette sipariş verebilirsiniz. Ödemelerinizde kredi kartı, hesaba havale ya da kapıda ödeme seçeneklerinde faydalanabilirsiniz. Site de yer alan ürünleri inceleyerek anında sipariş vermek veya ürünler hakkında detaylı olarak bilgi almak için mevlidimvar.com adresini tıklayabilirsiniz.