Mersinli milyoner ilk kez konuştu: Görünce inanamadım

Mersinli milyoner ilk kez konuştu: Görünce inanamadım
5 Ocak 2013 00:03

MİLLİ Piyango’nun 45 milyon liralık büyük ikramiyesinin 4 talihlisinden biri olan 11 milyon 250 bin liralık ikramiyesini çeken özel güvenlik görevlisi 25 yaşındaki Şahin Özdemir, memleketi Mersin’e döndü.
Paranın kişiliğini değiştirmeyeceğini söyleyen Şahin Özdemir, “Bizim aile bağlarımız son derece kuvvetli, para bizi değiştirmez. İlk işim ailemi yoksulluktan kurtarmak” dedi.

 
 
Milli Piyango’nun Yılbaşı Özel çekilişinde büyük ikramiyenin 11 milyon 250 bin liralık kısmının sahibi olan özel güvenlik görevlisi Şahin Özdemir, yakınları ve avukatıyla gittiği Ankara’dan ikramiyesini tahsil edip Mersin’e döndü. Ailesiyle birlikte geçimlerini sağlamak için çalıştıkları seralarda açıklamalarda bulunan Şahin Özdemir, paranın kendisini ve ailesini değiştirmeyeceğini söyledi.

Geçimlerini sağlamak için yıllardır büyük sıkıntılar ve yokluklar çektiklerini belirten Özdemir, parayı aile şirketi kurarak değerlendirmeyi planladıklarını anlattı.

İlk iş olarak kendisine ve kardeşlerine ev alacaklarını aktaran Özdemir, bileti Mersin’de bir seyyar bayiden kızı, eşi ve yoksul ailesini düşürerek çektiğini belirterek, “Devletimize, milletimize yararlı bir şekilde olacak planlarım var. Öncelikle fakir bir aileyiz, ailemi refaha ulaştıracak, durumlarını düzeltecek şekilde parayı değerlendireceğiz. Şu anda nasıl değerlendireceğimizi düşünmedim. Yani iş konusunda daha henüz ne iş yapacağımıza karar vermedim” dedi.