Mersin Evden eve Taşımacılık

Mersin Evden eve Taşımacılık
24 Ocak 2018 10:47

Taşınmak yaşamımızda bir zorunluluktur. İş değişikliği, ev değiştirme gibi pek çok sebepten dolayıtaşınmak zorunda kalabiliriz. Özellikle kamu çalışanı olmak ya da ülke geneli faaliyet gösteren bir firmada çalışmak ister istemez taşınmayı gerektirecektir. 

 

 

Elbette bu durumda hem kafanıza hem de bütçenize en uygun Mersin evden eve taşımacılık şirketini seçmeniz gerekecektir.Mersin evden eve Taşımacılık şirketleridiye düşündüğünüzde aklınıza koliler, dağınık bir ev, eşyaların her biri bir yerde,  yorgun ve stresli günler geliyor olabilir. İşte tam bu nokta devreye girerek sizleri tüm bu sıkıntı ve sorunlardan kurtarıyoruz. Tek yapmanız gereken, biz eşyalarınızı yeni yerinize yerleştirene kadar beklemek olacaktır. Elinizi hiçbir şeye sürmüyorsunuz, zaten müşterilerimiz için oldukça sıkıntılı bir süreç olan Mersin evden eve taşımacılık süreci tecrübeli ve uzman ekibimizce çok kısa zamanda tamamlanmaktadır. Ertem evden eve nakliyat, Mersin evden eve taşımacılık şirketleri içerisinde fark yaratan hizmet anlayışı ile rakiplerine göre daha kaliteli ve ekonomik taşımacılık hizmeti ile farkımızı fark ettiriyoruz.

 

En Güvenilir Mersin Evden Eve Nakliyat Firması…

 

Son zamanlar da hızla büyüme gösteren sektörde oldukça fazla nakliyat firması ile karşılaşabilirsiniz. Emin olun bir ok firma adına altına hizmet sağlayan kişilerin resmiyette varlığı bile yoktur. Her şeyin sanal âlemde geliştiği günümüzde özellikle nakliye firmaları adı altına hizmet sunmaya çalışan korsanlarla karşılaşmanız oldukça normaldir. Ertem Nakliyat olarak, Mersin evden eve nakliyat işlerinizde ve diğer tüm taşımacılık ihtiyaçlarınız için sizlere yasal olarak tüm belgeleri ile hizmet veren firmamız güvenilirliği ön planda tutarak sizleri kesinlikle bir mağduriyete uğratmamaktadır. Deneyimli ekibi, son model araçları ve sözleşmeli olarak gerçekleştirdiği tüm Mersin evden eve nakliyat işlerini gerçekleştirirken siz değerli müşterilerimizin rahatını ve huzurunu ön planda tutmaktayız.

 

Mersin Evden eve Taşımacılık firmaları da diğer tüm yasal firmalar gibi kanunlara uygun şekilde kurulması gerekir. Aynı zamanda yük taşıma belgesine sahip olmaları gerekir ki tüm bu belgeler bu işi yasal olarak yaptığını ve gerçek bir firma olduğunu gösterir. Gerçek bir firma olarak hizmet veren kişiler de işini iyi yapmak zorundadır ve dolandırılma ihtimaliniz ortadan kalkar.

 

Tam da bu noktada Ertem Nakliyat olarak farkımızı ortaya koyuyoruz. Yetki belgelerimizden, işyeri açma ruhsatına kadar eksiksiz olarak yasalar çerçevesinde kurulmuş olan şirketimiz en yüksek standartlarda nakliye hizmetini en uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyoruz.Uzun yıllardır içerisinde olduğumuz, işin kaynağından geldiğimiz evden eve nakliyat sektöründe varlığımızı bize desteğini esirgemeyen ve bizi tercih eden müşterilerimize borçlu olduğumuzu unutmuyoruz.

 

Asansörlü Taşımayı Farklı Boyutlara Taşıdık.

 

Günümüzde pek çok nakliye firmasının sahip olduğu yük asansörünü daha farklı şekilde kullanarak Mersin’de asansörlü taşımacılığa yeni boyutlar kazandırdık. Nasıl mı? Müşterilerimizin aksi bir talebi olmadığı sürece hemen hemen her işte asansörlü taşımacılığın nimetlerinden faydalanmaktayız. Yüksek girişli zemin katlara bile kurabildiğimiz bu sitem sayesinde her türlü karda olan müşterilerimiz de firmamızda oldukça memnun. Ne apartman sakinlerini ne de eşyalarınızı en küçük bir zarara bile uğramadan işlemlerinizi tamamlıyoruz.25. Kata kadar ulaşabilen raylı sistem asansörlü taşıma araçlarımızla ulaşamadığımız kat yok diyebiliriz. İlkel yöntemlere göre çok daha seri ve maliyeti düşük olan bu sistem sayesinde Mersin asansörlü taşımacılık işleriniz artık bizimle çok daha farklı olarak gerçekleşmektedir.

 

Taşınma sürecinde, anlaşılan gün ve saatte tüm ekip ve araçlarımız ile taşımanın gerçekleşeceği yerde hazır bulunuruz ve kişiye özel eşyaların haricinde küçükten büyüğe ne var ne yok biz taşırız. Eşyalarınızın profesyonel ekiplerimizce sökülüp, varış noktasında tekrar montajının yapılmasına varana kadar gerçekleştirilen bir işlem sistematiği içerisinde Ertem Nakliyat ailesi tarafından sunulmaktadır. Sizler de Mersin evden eve nakliyat firmaları içerisinde fark yaratanfirmamızınreferansları arasında olmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Detaylar: https://www.ertemnakliyat.com.tr/