Medicana Sivasspor’da Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı

Medicana Sivasspor’da Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı
3 Mart 2015 17:01

Sergen Yalçın: “Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız”

 

Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

 

Cumartesi günü deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği maçından 1 puanla dönen Medicana Sivasspor, 2 günlük iznin ardından Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Kırmızı-beyazlılar daha sonra açma-germe hareketleri yaparak kondisyon çalıştı. Sakatlıkları bulunan kaleci Ertuğrul Taşkıran ve İbrahim Toraman ile izinli olduğu öğrenilen Adem Koçak antrenmana katılmadı. Yaklaşık 1 ay önce kadro dışı bırakılan ve bugün affedilen Aydın Karabulut ise takımla birlikte antrenmana çıktı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sergen Yalçın, Gençlerbirliği maçında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını söyledi. Bundan sonra oynayacakları maçların kolay olmayacağını belirten Yalçın, “Aşağıda enteresan bir puan durumu var. Biz bir an evvel kendimiz oradan dışarı atmak istiyoruz. Bunun içinde kazanmamız lazım tabi” dedi.

 

“KAZANMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”

 

Yalçın, Beşiktaş maçıyla ilgili ise “Zor bir müsabaka. İyi bir takımla oynayacağız ama biz de iyi bir takımız. Hazırız. Kendi sahamızda oynuyoruz. Kazanmak için yapmamız gereken ne varsa o günkü müsabakada yapacağız” dedi. Taraftara çağrıda bulunan Yalçın, “Taraftarımızın her zaman yanımızda olmasını istiyoruz. Özellikle, içeride oynayacağımız Beşiktaş ve Bursa maçları çok önemli bizim için. Bu dönemde taraftara çok ihtiyacımız var. Rahatlamak için mutlaka bu müsabakalardan puanlar almamız lazım. O yüzden taraftarımızda yanımızda olursa çok mutlu oluruz” diye konuştu.

 

“PUANA DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”

 

Yalçın, sakatlığı nedeniyle 3 haftadır oynayamayan Michael Eneramo’nun durumuyla ilgili ise, “Beşiktaş maçından sonra kesinlikle oynayacak duruma gelecek. Ancak Beşiktaş maçı için henüz karar vermedik. O risk devam ediyor çünkü. Tekrar bir sakatlık yaşamak istemiyoruz. Sağlam ilerlemek istiyoruz, ligin bitmesine daha çok zaman var” dedi.

 

Beşiktaş maçını 3 puanla bitirmeyi ümit ettiklerini belirten kaleci Korcan Çelikay da, “Beşiktaş maçı kendi sahamızda ama Beşiktaş şampiyonluğa oynayan bir takım. Tabi ki onlarda kazanmak isteyecek. Ama bizim puana daha çok ihtiyacımız var. Çünkü alt sıralardan kurtulmamız ve biraz daha yukarı çıkmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.