"Meclis Başkanıysa gelsin"

"Meclis Başkanıysa gelsin"
9 Şubat 2012 00:43

GENEL KURUL’DA ARA UZADI, CHP’Lİ İNCE, MECLİS BAŞKANI’NI ÇAĞIRDI

-TBMM Genel Kurulu’nda dördüncü kez verilen aranın 2 saati bulması üzerine CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, TBMM Katip Üyesi ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a, “Meclis Başkanı gelsin, burada otursun” diye seslendi.

 

TBMM Genel Kurulu’nda dördüncü kez verilen aranın 2 saati bulması üzerine CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, TBMM Katip Üyesi ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a, “Meclis Başkanı gelsin, burada otursun” diye seslendi.

 

TBMM Genel Kurulu’nda verilen arada da vekillerin büyük bir bölümü salondan ayrılmadı. Zaman zaman da milletvekilleri arasında karşılıklı tartışma yaşandı. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile AKP’li Fahrettin Poyraz arasında “rapor” ve “kaset” tartışması çıktı. AKP sıralarından da, “Muhatap olmayın” sesleri geldi.

 

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, TBMM Katip Üyesi ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a, “Meclis Başkanı gelsin, burada otursun. Burada oturan Başbakan’ın emir eri değil. Meclis Başkanıysa gelsin, değilse yenisini seçelim” diye seslendi.