Mardin'de İçişleri Bakanı Güler'in yolunu kestiler

Mardin'de İçişleri Bakanı Güler'in yolunu kestiler
4 Şubat 2013 10:54

Mardin’de ‘Hükümet Kadın’ adlı filmin galasına katılan İçişleri Bakanı Muammer Güler, çözüm için ‘Mardin Modeli’ önerisinde bulundu.

 

 

İçişleri Bakanı Muammer Güler, dün geldiği seçim bölgesi Mardin’de, akşam Mova Park Alışveriş Merkezi’ndeki sinema salonunda gösterime giren ‘Hükümet Kadın’ filmini, filmin oyuncuları Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat ile birlikte izledi.

 

 

 

 

Sinema çıkışında, film hakkında görüşlerini açıklayan Bakan Güler, farklı duygular içinde olduğunu belirterek, bu filmden birçok mesajlar aldığını söyledi.

 

 

 

 

 

BAKAN GÜLER’İN YOLUNU KESTİLER

 

 

 

 

 

Önceki gün trafik kazasında yaşamını yitiren Mersin Kızıltepeliler Derneği Kurucusu Polat Dinler’in Kızıltepe İlçesi’ndeki taziyesine katılan Bakan Güler, Midyat İlçesi’ne gitmek üzere dönüş yolunda, Barışspor amatör futbol takımının taraftarları tarafından yolu kesildi.

 

 

 

“Sayın Bakanım Hoşgeldiniz, Barışspor’a destek bekleriz” yazılı dev pankatla yolu kesilen Bakan Güler, tezahüratlar karşısında aracından inerek Barışspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sabahattin Derin ve diğer taraftarlarla bir süre sohbet etti. Takımlarına destek isteyen taraftara söz veren Bakan Güler, daha sonra Midyat İlçesi’ne gitmek üzere ayrıldı.