Mansur Yavaş’tan çok önemli provokasyon uyarısı!

Mansur Yavaş’tan çok önemli provokasyon uyarısı!
24 Mart 2014 15:38

Ankara’da kirli siyaset sınır tanımıyor. Daha önce Yavaş adına iki ayrı sahte seçim afişi asılmıştı. Sahte afişleri asanların aracından AKP’nin seçim afişleri de çıkmıştı.

 

AKP’nin Ankara’yı kaybedeceği yönünde yorumlar artarken provokasyonunun da dozajı artıyor. Mansur Yavaş ve CHP Milletvekili Bülent Kuşoğlu’ndan çarpıcı uyarılar.

 

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş twitter adresinden, MHP-CHP kavgası çıkartılmak istendiği yönünde twit attı. Yavaş, “Kötü niyetli kişilerin, MHP görselli araçlarla konvoylarımıza saldırarak MHP-CHP çatışması izlenimi yaratmaya çalışacaklarını öğrendik.” diye yazdı. Sağduyu davetinde bulunan Yavaş, “Birlik ve beraberlik için çalışıyoruz. Tüm tarafları bu provokasyonu boşa çıkartmaya davet ediyorum. Seçim zaferimize sadece 6 gün kaldı…Bütün Ankara gönüllülerini sağduyulu şekilde bu uğurda ellerinden geleni yapmaya davet ediyorum.” dedi.

 

MİLLETVEKİLİ DE UYARDI

 

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu da Mansur Yavaş’ın tweetlerini retweetledi. Kuşoğlu ayrıca “CHP ve MHP’liler, bu hafta Ankara’da malum odak sizleri birbirinize düşürmeye çalışacak. Dikkatli ve uyanık olun ltfn. Mansur Yavaş kazandı.” twitini attı.